Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Faurei a cistigat cu 4-1 returul cu Viitorul Insuratei

Miercuri, dupa-amiaza, la Faurei, s-a disputat partida retur dintre divizionara C, CS Faurei si lidera campionatului Diviziei D, Viitorul Insuratei.
Iacob Carst a inceput meciul cu Nicolita - Vasilache, Musat, Stefanita, Lupascu - Carp, Craciunescu, Calatoaie, Tudorache - Barus, Bejan, iar omologul sau, Marian Stavarache, i-a trimis in teren pe Iorcic - R. Nicolai, Stoican, Butiseaca, Bogdan - Paraschiv, Vioreanu, Bratosin, Baicu - Oprea si Dobre.
Meciul a fost destul de spectaculos, tinind cont de conditiile climaterice, ambele echipe si-au creat destule ocazii de a marca, insa pina la urma formatia care s-a desprins in cistigatoare a fost CS Faurei.
Pentru gazde a deschis scorul Bejan, dar dupa numai citeva minute Baicu a restabilit egalitatea. Gazdele au insistat mai mult si au reusit sa mai inscrie inca de trei ori prin Craciunescu, Calatoaie si Mita.
In repriza a doua, divizionara C a evoluat in formula Leca - Fratila, Tandalache, Musat, Stanciu - Tanase, Mita, Craciunescu, Vasile - Postolache, Margarit in timp ce la formatia din Insuratei au mai evoluat, V. Cheles, Fl. Cheles, Mirescu, Sava precum si citiva juniori din propria pepiniera.
Pentru CS Faurei nu au evoluat din motive obiective portarul Ilasc si Anghelina insa Iacob Carst a putut testa noile achizitii, fundasul dreapta Vasilache, de la Dunarea Galati si mijlocasul Stanciu, de la Dacia Unirea Braila.
"A fost un meci util deoarece am intilnit o echipa puternica si acum putem trage concluziile in privinta a ceea ce mai avem de facut. Sper sa reusim sa mai aducem 1-2 jucatori si sa alcatuim un unsprezece competitiv pentru a putea sa ne mentinem in Divizia C" a declarat, la finalul partidei, antrenorul Iacob Carst.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii