Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CS Budo a cucerit trei medalii la mondialele de Fudokan

Clubul CS Budo Braila a confirmat inca o data ca reprezinta o forta nu numai pe plan national, ci si international. La editia din acest an a Campionatelor Mondiale de Karate Fudokan sportivii gruparii brailene Stefan Negoita si Elena Vasiloiu Gisca desi s-au aflat la prima lor participare la o competitie de o asemenea anvergura au cucerit trei medalii.
Stefan Negoita a urcat pe prima treapta a podiumului in proba de Kumite individual, la copii, iar Elena Vasiloiu Gisca a devenit vicecampioana mondiala la Fukugo si apoi a obtinut un bronz la Kumite, ambele performante fiind realizate in concursul juniorilor.
"A fost o lupta strinsa intre cele doua forte de stiluri Fudokan Italia, tara organizatoare si Polonia dar un cuvint greu la aceste mondiale l-a avut si tara noastra. Sint bucuros si mindru pot spune de faptul ca o noua generatie de Karateka de la clubul nostru au inceput sa se afirme pe plan international. Dintre acestia, Elena Vasiloiu Gisca si Stefan Negoita se detaseaza deja, ei find in acest moment liderii CS Budo. Sint rezultatele pe care le asteptam, dar ele puteau fi mult mai multe daca am fi avut posibilitatea sa concuram cu toti acei sportivi care s-au calificat pentru mondiale. Ca in toate celelalte discipline si noi ne confruntam cu probleme financiare.
Altfel numarul medaliilor pe care le-am fi cucerit ar fi fost mult mai mare", a declarat la revenirea sportivilor in tara, sensei Vasile Pricob.




Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii