Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Craioveanu si-a anuntat oficial retragerea din activitatea competitionala

Atacantul roman Gheorghe Craioveanu a confirmat, joi, ca se va retrage din activitate la finalul sezonului si s-a aratat dezamagit de atitudinea presedintelui clubului Getafe, Miguel Angel Torres, a carui plecare il lasa fara optiunea de a ramine la gruparea spaniola, informeaza As.
"Sunt foarte mindru ca am jucat la aceasta echipa, avind in vedere pina unde a ajuns. Mai sint patru partide, doua pe teren propriu, si cea de duminica (cu Villarreal, fosta sa echipa) este cea mai importanta. Sper sa iasa totul bine, la fel ca si meciul cu Cadiz, pentru a ma putea desparti de acesti oameni minunati care mi-au dat totul in cei patru ani cit am stat aici", a afirmat Craioveanu.
Gica Craioveanu este deceptionat de plecarea lui Angel Torres de la Getafe, deoarece, din aceasta cauza, el nu mai poate sa continue la aceasta echipa, iar la meciul sau de retragere nu va putea juca alaturi de fotbalistii cu care ar fi dorit. "Nu stiu ce s-a intimplat, ma pun in situatia presedintelui si poate ca eu as fi facut la fel. Poate ca s-a incheiat un ciclu si ca decizia sa este una corecta. A facut treaba buna, iar clubul a ajuns aici datorita lui", a spus Craioveanu.
"Astazi este o zi trista pentru mine, dar totul se va schimba. Sint o persoana pozitiva si sint sigur ca imi voi recapata zimbetul", a spus romanul, care a mentionat ca este dezamagit de faptul ca Angel Torres ii oferise un post in cadrul clubului ca vicepresedinte, insa, pina la urma, nu va avea decit un meci de retragere cu Vitoria Guimaraes.
La nivel sportiv, Gica Craioveanu crede ca ar fi putut ajuta mai mult echipa in acest sezon, daca ar fi fost folosit mai des. "Am jucat foarte putin, doar 196 de minute si sint trist pentru ca as fi putut face mai mult. Am muncit in fiecare zi, comportamentul meu a fost exemplar si cred ca meritam mai multe sanse decit am avut. Insa, dragostea suporterilor nu se poate plati cu nimic", a adaugat Craioveanu.
In ceea ce priveste echipa Villarreal, romanul crede ca jucatorii nu au uitat ca au fost eliminati din Liga Campionilor. "Mintea jucatorilor va fi mai mult la acea partida, iar Pellegrini trebuie sa-i incurajeze. Ei se afla intr-o situatia complicata, dar am incredere ca isi vor reveni. Sper sa aiba succes in continuare, cu exceptia meciului de duminica", a spus Craioveanu.
Potrivit Marca, Gica Craioveanu a mentionat ca ar putea deveni antrenor. "Presedintele m-a anuntat ca va vinde actiunile si eu nu mai pot continua la Getafe. M-a durut pentru ca timp de patru ani mi-a spus ca eu sint emblema clubului si voi fi imaginea acestei grupari cind ma voi retrage", a comentat Craioveanu, care a mentionat ca i-a inminat lui Torres o lista cu jucatorii pe care ii dorea la meciul sau de retragere. Conform Marca, meciul sau de retragere va avea loc la 30 mai.
Gheorghe Craioveanu, in virsta de 38 de ani (nascut la 14 februarie 1968), a jucat la echipele Metalurg Slatina (1988-1990), Universitatea Craiova (1990-1995), Real Sociedad (1995-1998), Villarreal (1998-2002) si Getafe (2002-2006). El este casatorit cu Gemma Gil Adsuara, cu care are un baiat, Alejandro. De asemenea, Craioveanu mai are un copil, Codrut, dintr-o casnicie anterioara cu Oana Deselnicu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii