Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cracanatu: "Trebuie sa ai onoare, sa ai si ceva minte, nu oricine poate ajunge interlop"

Reporter: De ce i-ai pus taxa de protectie lui Banel?
Cracanatu: Pentru ca prea avea figuri in cap. Am auzit ca are fete in Spania si am zis ca ar fi cazul sa cotizeze si el un pic la mine. Pai, ce, se baga in aceleasi afaceri ca baiatu' si vrea sa scape asa usor, in orasul meu, Braila?
Reporter: Dar Braila nu-i orasul tau!
Cracanatu: Cum nu-i, ma? Dar al cui este? Te pomenesti ca o fi orasul tau, bai, zdreanta de om ce esti.
Reporter: Si de ce ai negat ca i-ai pus taxa lui Banel?
Cracanatu: Sanchi, dar ce ai fi vrut sa fac? Sa recunosc si sa ma lege procurorii dupa asta? Deci sa fim bine intelesi: Cracanatu nu e prost, da?
Reporter: "Domnu' Cracanatu".
Cracanatu: Da, asa suna mult mai bine.
Reporter: Pe tine de ce nu te aresteaza nimeni?
Cracanatu: Pai, cine sa ma aresteze pe mine si, mai ales, de ce? Chivu, Mihalcea, cine sa ma lege? Sa fi seriosi, inca nu s-a nascut procurorul care sa ma ancheteze pe mine. In plus, eu sint un baiat linistit, care nu face multe valuri. Imi vad de treaba mea...
Reporter: Pai, si care e treaba ta?
Cracanatu: Sa muncesc, sa-mi platesc taxele la stat, sa fiu un contribuabil model, nu o zdreanta de om, cum esti tu.
Reporter: Da' de ce ma faci zdreanta?
Cracanatu: Pentru ca esti o zdreanta. Toti astia care scrieti la ziare sinteti niste zdrente de oameni, niste panarame.
Reporter: Zdrentele astea te-au facut celebru, ti-au facut un renume de mare interlop.
Cracanatu: Mi se rupe. Eu oricum am fost un nume dintotdeauna. Ma cunostea lumea si fara ajutorul vostru, bai, zdrentelor. N-aveti voi ce sa-mi faceti mie.
Reporter: Se cistiga bine ca interlop?
Cracanatu: Depinde cit de interlop esti. De exemplu, eu cistig bine, n-am de ce sa ma pling, slava Domnului. Am afaceri puse pe picioare, treaba merge bine, banu' vine gramada, toata lumea e multumita.
Reporter: Si cind te-ai hotarit sa iesi la pensie?
Cracanatu: Ma, eu nu am cum sa ies la pensie. Nu am cum, pentru ca nu ma lasa baietii mei. Imi zic ca fara mine o sa se duca la vale si ma roaga sa ramin in bransa, sa tin toate lucrurile in ordine.
Reporter: Nu inteleg de ce se bat si se taie astia ca timpitii pe strada.
Cracanatu: Da, este o mare prostie. Am vorbit si eu cu citiva, dar pur si simplu nu te poti intelege cu ei. Imi promit ca se linistesc, dupa care, pac, iar citesc prin ziare ca s-au caftit. Eu nu am fost educat asa, sa fac scandal pe strada. Trebuie sa ai onoare, sa ai si ceva minte, nu oricine poate ajunge interlop. Tre' sa ai, cum se zice..., cum ii zice, ma...? Asa, aptitudini, tre' sa ai aptitudini, ma-ntelegi?
Reporter: Ce zici, au luat judecatorii bani de la Corbu?
Cracanatu: Ma, eu nu am de unde sa stiu, pentru ca n-am fost acolo. Dar, sincer, nu cred ca au luat bani. Sint prea prosti, ma, prea fricosi. Nu stiu cum se face biznisu'. Sau, cine stie, poate ca de data asta gresesc eu, iar baietii si-au luat suma. Da' de ce nu-l intrebi pe Corbu?
Reporter: Am sa-l intreb. Dar ia zi-mi acum, la final: o sa ma dai in judecata pentru interviul asta?
Cracanatu: Nu. Si stii de ce? Pentru ca eu nu ti-am dat nici un interviu tie, bai. Tot ce ai scris tu aici sint inventii de-ale tale. Nu este nimic adevarat. Singurul lucru adevarat din tot interviul este ca tu esti o mare zdreanta! Zdreanto!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii