Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cracanatu nu si-a facut degeaba cruce. De lemn

Miine este Boboteaza, insa eu vreau sa va aduceti aminte acum de panarama intimplata anul trecut cu prilejul acestei sarbatori ortodoxe. Sper ca nu ati uitat ca domnu' Titel Cracanatu a fost cel care a prins crucea de lemn aruncata in Dunare de PS Casian. Am ris destul la vremea respectiva pe marginea acestui eveniment cu iz de blat, de aranjament, de facatura in care, iata, institutia episcopie, pastorita de Casian s-a lasat tirita fara voia Domnului. Am ris noi, dar uite ca am ris ca prostii, bai! Pai, ia sa vedem cum stau lucrurile acum, la un an scurs de la marea victorie reputata de Titel Cracanatu. Asa, ca o prima constatare, pot zice ca aceasta cruce i-a purtat intr-adevar noroc lu' domnu' Cracanatu. Altfel spus, crucea si-a confirmat renumele de ocrotitor al celui care o prinde. Cum asa? Pai, ce, ati auzit ca in 2007 Cracanatu sa aiba vreo problema cu Politia, sa fie chemat pe la Parchet sau, da Doamne, sa ajunga la pirnaie? Apoi, l-ati vazut cumva pe Cracanatu cu poza prin ziare, in articole insinuante? Asta ca sa nu mai zic ca nu s-a mai auzit absolut nimic de faptul ca a dat bataie sau, de ce nu, a luat bataie. Ba nu, mint: a fost o chestie cum ca badigardul lui Gigi Becali, Catalin Smarandescu, a venit si l-a pocnit pe Cracanatu la Braila pe motiv ca ii pusese taxa de protectie lu' Banel Nicolita, dar din pacate treaba asta nu a putut fi verificata.
Exceptind acest presupus incident, Cracanatu poate spune ca a avut un an de vis. Nu am auzit sa fie nemultumit de veniturile realizate in 2007, nu l-am vazut sa se plinga de prima de Craciun sau de faptul ca nu a avut destule bonuri de masa de sarbatori.
Prin urmare, iata imaginea unui contribuabil cu adevarat fericit. Astea fiind spuse, va dati seama ca miine, 6 ianuarie 2008, Dunarea va fi neincapatoare pentru interlopii mari si mici ai Brailei, care vor dori sa puna si ei mina pe crucea de lemn. Nu-i exclus ca la semnul episcopului Casian sa vina sa plonjeze in Dunare pina si urmaritul international Costica Buricea!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii