Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cotetele dintre blocuri luate in colimator de Politia Comunitara

Autoritatile locale au declansat o campanie impotriva brailenilor care ocupa abuziv domeniul public dintre blocuri, prin amenajarea de cotete pentru pasari sau porci; improvizatii de garaje si magazii, pentru autoturisme si diferite bunuri; imprejmuiri metalice in zona blocurilor si balcoanelor, pe spatiile verzi, ce sint folosite pentru parcarea autoturismelor sau sint amenajate ca niste curti pentru folosinta personala. Astfel, agentii Politiei Comunitare au actionat in cartierele Obor si Hipodrom, pentru indentificarea celor care ocupa abuziv domeniul public. Au fost depistati 26 de contravenienti, dintre care au fost amendati, deocamdata, doar patru, sanctiunile primite de acestia insumind 350 RON (3,5 milioane de lei vechi). Impotriva celorlalti se vor lua masurile legale dupa ce li se vor stabili datele de identificare.
Actiunile vor continua saptamina viitoare, cind e posibil ca politistilor comunitari sa li se alature reprezentanti ai Corpului de Control al Primariei, ai Directiei de Administrare si Gospodarire Locala si ai Jandarmeriei. Autoritatile intentioneaza sa ii oblige pe proprietarii cotetelor dintre blocuri sa elibereze domeniul public.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii