Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Corpul de control al primului-ministru a luat pulsul realitatii de la Braila

La o zi dupa declansarea scandalului legat de conditiile in care traiesc copiii cu handicap sever din Braila, premierul Calin Popescu Tariceanu a trimis la fata locului o comisie ministeriala pentru a verifica asistenta sociala din spitale in astfel de cazuri.
Potrivit informatiilor furnizate de dr. Lucica Scutaru, directorul Directiei de Sanatate Publica, Corpul de Control al primului ministru a fost la Braila in cursul zilei de joi, cind s-au adunat date si materiale informative care urmeaza sa fie analizate la nivel central. "Corpul de control al primului ministru a fost constituit dintr-un reprezentant al Ministerului Sanatatii, unul al Protectiei Copilului si unul din partea Ministerului Muncii, care au fost atit la vechiul sediu al Sectiei NPI, cit si la Protectia Copilului, la Centrul "Craiasa Zapezii", unde se afla acum acesti copii. Dupa cum am mai spus, in raportul respectiv sint neadevaruri, in mare parte, dar se recunoaste starea de nutritie a copiilor. Erau copiii cu cele mai mari probleme din Braila, iar acum se cauta un tap ispasitor desi, practic, responsabil este sistemul", a precizat dr. Lucica Scutaru.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii