Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Contrabandisti capturati dupa o urmarire pe dig

Ieri, in jurul orei 11.00, politistii de frontiera braileni si galateni au colaborat pentru rezolvarea unui caz descoperit pe raza teritoriului Galati, unde un sofer nu a vrut sa opreasca la semnalul oamenilor legii, dindu-le acestora de banuit ca exista motive pentru care a facut acest lucru. Microbuzul marca "Volkswagen", cu numarul de inmatriculare B-10-KBW, a fost semnalizat sa opreasca la iesirea din Galati, pe podul de peste riul Siret. Pentru ca nu s-a conformat semnalelor politistilor, acestia au plecat in urmarirea sa si au cerut sprijin si de la Braila.
Urmarirea s-a incheiat la intrarea in Braila, dupa ce soferului i-a zburat o roata de la masina. Ca si cind nu ar fi fost de ajuns tot ceea ce facuse pina atunci, soferul a coborit din masina si a luat-o la fuga. Politistii au trecut la verificarea autoturismului si au descoperit ca soferul transporta 30 de saci de zahar tos, a cite 50 kg fiecare, ce provenea din Republica Moldova. La scurt timp, la fata locului si-a facut aparitia, cu un alt autoturism, tatal soferului, care fusese anuntat de catre fiul sau de ceea ce se intimplase. Microbuzul a fost urcat pe o platforma si a fost transportat la Galati, pentru continuarea cercetarilor. "In urma cercetarilor s-a stabilit ca soferul este Gigi Alin O. (23 de ani), din Galati, ce a fost sanctionat, in lipsa, cu amenda in valoare de 5 milioane de lei. Intreaga cantitate de zahar a fost confiscata si predata comisarilor de la Garda Financiara. Acestia, la rindul lor, l-au sanctionat pentru ca transporta marfa ce nu era insotita de documente de provenienta", a precizat inspector Bogdan Carp, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Galati.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii