Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Contra nu poate evolua in meciul cu Atletico Madrid din cauza unei clauze

Fundasul Cosmin Contra nu va putea evolua in meciul pe care Getafe il va disputa in compania formatiei Atletico Madrid, in etapa a XXIV-a a campionatului, deoarece clauza de imprumut nu-i permite acest lucru, informeaza Marca.
Potrivit sursei citate, Contra intelege acest lucru, insa nu considera ca aceasta este o decizie justa. Mai mult, jucatorul nu pastreaza amintiri frumoase din perioada petrecuta la Atletico, unde crede ca nu a fost apreciat la adevarata sa valoare.
"Nu as plati sa joc in acest meci. Aceasta clauza este o practica obisnuita in fotbal si trebuie luata ca atare, toate cluburile fac acest lucru, iar acum ma afecteaza pe mine. Inteleg acest lucru si mi se pare normal ca echipa care te plateste sa nu vrea sa te aiba ca adversar. Imaginati-va ca joc si marchez golul victoriei", a spus Contra.
Cosmin Contra a precizat insa ca i-ar fi placut sa joace in meciul de duminica deoarece se simte in forma, insa spera ca faptul ca va ramine in tribuna sa nu-i afecteze evolutiile ulterioare.
Pentru Contra, Atletico Madrid este cea mai in forma echipa din campionatul Spaniei in acest moment, dupa patru victorii consecutive.
Fundasul roman a vorbit si despre perioada in care a evoluat la Atletico. "Am jucat doar un an din cei cinci pe cit am semnat, de aceea etapa mea la acest club nu a fost foarte buna. Am fost titular in primul an, iar apoi am fost imprumutat la jumatate din lume", a spus Contra.
Cosmin Contra considera situatia sa drept una ciudata. "Am suferit o accidentare grava si de atunci clubul a decis sa nu mai conteze pe mine. Conducerea mi-a spus ca vrea sa transfere un fotbalist extracomunitar si ca eu trebuie sa plec. A fost o mare deceptie, pentru ca am acceptat sa plec de la un club mare precum AC Milan si am venit la Atletico, iar apoi aceasta grupare, dupa o accidentare, m-a lasat pe dinafara. M-a durut mult ca m-au indepartat de la Atletico in acest fel", a spus Contra.
Contra a precizat ca nu poarta ranchiuna nimanui de la club. "Stiu ca astfel de lucruri se intimpla in fotbal, dar m-a durut mult ca am fost indepartat de la echipa, dupa ce am dat totul in primul an si apoi m-am accidentat jucind intr-un meci, nu pe strada sau facind alt lucru. Acum sint foarte fericit la Getafe, care, chiar daca este un club modest, face lucruri mari", a spus Contra.
Echipa Getafe intilneste, duminica, pe teren propriu, de la ora 22.00, formatia Atletico Madrid, intr-un meci transmis de TV Sport.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii