Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Contabil judecat pentru un furt de jumatate de miliard de lei

Prins in flagrant (cu ajutorul unei camere video) in timp ce fura bani din apartamentul patronului SC "Amerox" SRL Braila, Angheluta Cireasa, in virsta de 25 de ani, domiciliat in comuna Gropeni, a fost dat pe mina instantei de judecata, pentru un prejudiciu total de jumatate de miliard de lei. Anchetatorii spun ca inculpatul a restituit pagubasului, pina in prezent, suma de 125 de milioane de lei.
Angheluta Cireasa se ocupa, anul trecut, de evidenta contabila primara a SC "Amerox" SRL, astfel ca avea acces in apartamentul patronului. Profitind de aceasta imprejurare, in mod sistematic - incepind cu mai 2005 -, contabilul a sustras diverse sume de bani, pe care le-a folosit in interes personal. Constatind lipsa periodica a banilor, patronul firmei a montat o camera video in locul in care-si tinea banii, reusind astfel sa-l surprinda pe hot, in ziua de 9 septembrie 2005, si sa-l dea pe mina Politiei. Prins "cu mita-n sac", Cireasa s-a ales cu dosar penal, recunoscind ca a sustras diverse sume de bani din agoniseala patronului, dar nu jumatate de miliard cit a reclamat acesta, ci "numai" 150 - 200 de milioane de lei. Cazul se afla in atentia magistratilor judecatori.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii