Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Consiliul de Administratie al SC "CET" a fost completat cu un director din Primarie

La finele saptaminii trecute a avut loc sedinta ordinara a Adunarii Generale a Actionarilor SC "CET", ocazie cu care a fost definitivata formula Consiliului de Administratie al societatii. Asta dupa ce unul dintre membrii CA, Ion Patrinoiu, a iesit din scema prin depunerea demisiei. Locul acestuia a fost ocupat prin supunerea la vot in cadrul sedintei de catre Elena Prundea, actualul director al Directiei Indrumare si Control din cadrul Primariei Braila. Asa cum a explicat presedintele CA si, in acelasi timp, director general al SC "CET", Nicu Bajan, demisionarul Patrinoiu a facut acest pas in contextul in care era incompatibil cu pozitia de mebru al CA prin prisma prevederilor Legii societatilor comerciale cu modificarile recente. "Dumnealui este salariat al societatii si, deci, nu poate fi si membru in Consiliul de Administratie", a explicat Bajan inainte de sedinta AGA.
Odata cu decizia luata de actionarii "CET", noua structura a CA al "CET" este urmatoarea: Nicu Bajan - presedinte, si membri - Elena Prundea, Mario Da'Ros, Laurentiu Picu si Marian Ghionu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii