Mergi la conţinutul principal

Consiliul de Administratie al SC "CET" a fost completat cu un director din Primarie

La finele saptaminii trecute a avut loc sedinta ordinara a Adunarii Generale a Actionarilor SC "CET", ocazie cu care a fost definitivata formula Consiliului de Administratie al societatii. Asta dupa ce unul dintre membrii CA, Ion Patrinoiu, a iesit din scema prin depunerea demisiei. Locul acestuia a fost ocupat prin supunerea la vot in cadrul sedintei de catre Elena Prundea, actualul director al Directiei Indrumare si Control din cadrul Primariei Braila. Asa cum a explicat presedintele CA si, in acelasi timp, director general al SC "CET", Nicu Bajan, demisionarul Patrinoiu a facut acest pas in contextul in care era incompatibil cu pozitia de mebru al CA prin prisma prevederilor Legii societatilor comerciale cu modificarile recente. "Dumnealui este salariat al societatii si, deci, nu poate fi si membru in Consiliul de Administratie", a explicat Bajan inainte de sedinta AGA.
Odata cu decizia luata de actionarii "CET", noua structura a CA al "CET" este urmatoarea: Nicu Bajan - presedinte, si membri - Elena Prundea, Mario Da'Ros, Laurentiu Picu si Marian Ghionu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu