Mergi la conţinutul principal

Concursul national "Tinarul Jurnalist al Anului" a ajuns la a IX-a editie

Fundatia Freedom House Romania in colaborare cu Edipresse AS Romania - partener fondator si Vodafone Romania - sponsor fondator organizeaza cea de-a IX-a editie a concursului national "Tinarul Jurnalist al Anului". Competitia se adreseaza tinerilor jurnalisti din intreaga tara si are urmatoarele sectiuni: actualitate interna, politica externa si afaceri europene, economie-afaceri/ finante banci, stiinta si tehnologie, jurnalism interactiv/bloguri, cultura, sport.
Pentru fiecare sectiune in parte va fi desemnat cel mai promitator tinar jurnalist (virsta maxima 35 de ani) care a publicat, in cursul anului 2006, articole tratind subiecte din domeniile stabilite. Pentru inscriere, candidatii sint invitati sa trimita 3 articole, publicate in cursul anului 2006. Fiecare articol trebuie insotit fie de un scan, fie de 3 fotocopii, precum si de o prezentare a experientei profesionale. Articolele trebuie sa fie la prima participare la un concurs de acest gen. Candidatii se pot inscrie la o singura sectiune. De asemenea, jurnalistii care au cistigat deja Marele Premiu in cadrul editiilor anterioare ale concursului, nu se mai pot inscrie. Inscrierile se vor face pina in data de 15 mai 2007 prin posta : Freedom House Romania, Bd. Ferdinand, nr. 125, sector 2, Bucuresti sau prin e-mail : tja@freedomhouse.ro
Selectia articolelor va fi facuta de un juriu specializat, format din persoane cu experienta in mass-media. Juriul va avea in vedere tehnica jurnalistica, precum si capacitatea jurnalistilor de a genera subiecte si dezbateri pe marginea acestora. Pentru fiecare sectiune in parte va fi oferit un Mare Premiu in valoare de 5.000 RON. In cazul in care juriul ajunge la concluzia ca nici un articol inscris la o anumita sectiune nu intruneste calitatile asteptate, nu se va acorda nici un premiu, urmind ca suma respectiva sa fie restituita sponsorului. Freedom House, Edipresse si reprezentantii sponsorilor vor face cunoscuti cistigatorii in luna iunie, in cadrul unei ceremonii de premiere. Relatii suplimentare se pot obtine de la Fundatia Freedom House, la telefon 021/253 2838, 0722 205 549, 0740 089 253.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro