Mergi la conţinutul principal

Concursul «Cu viaţa mea, apăr viaţa» şi-a desemnat câştigătorii

Ieri, 18 mai, s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursului şcolar cu tematică de protecţie civilă "Cu viaţa mea, apăr viaţa". La startul competiţiei s-au aliniat 10 echipaje clasate pe primul loc la etapa pe localităţi, cinci echipaje de gimnaziu şi cinci echipaje de liceu.
La Colegiul Economic "Ion Ghica" şi în Grădina Mare, tinerii competitori şi-au măsurat cunoştinţele, forţele şi îndemânarea în probe teoretice de verificare a noţiunilor acumulate, prin parcurgerea unei tematici specifice şi a două probe practice: transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 m şi deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole şi contaminat.
Lupta între echipe a fost strânsă, clasamentul cunoscând modificări după fiecare probă, pentru ca la final podiumul să arate astfel:
La gimnaziu, pe locul I s-a clasat echipajul Şcolii "Radu Tudoran", pe locul II, echipajul Şcolii Gropeni, iar pe locul III echipajul Şcolii Salcia Tudor.
La liceu, podiumul a arătat în felul următor: locul I pentru echipajul Liceului Teoretic "Gh. Vâlsan" Făurei, locul II pentru echipajul Liceului Teoretic "Mihail Sebastian" şi locul III pentru echipajul Liceului Tehnologic "N. Titulescu" Însurăţei.
Concursul "Cu viaţa mea, apăr viaţa" a fost organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu sprijinul ISU "Dunărea" Brăila şi Compartimentul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro