Mergi la conţinutul principal

CONCURS! Câștigă o invitație dublă la Teatru!

* participă la concursul organizat de Teatrul ”Maria Filotti” și poți câștiga una din cele trei invitații duble oferite la spectacolele din weekendul 20-22 mai: “Tâlharul bun la suflet”, ”Bărbați, femei și viața dintre ei” și ”Rapsodie în doi”

 

Teatrul ”Maria Filotti” vine cu noi suprize pentru spectatori! Intră în CONCURS și poți câștiga una din cele trei invitații duble la reprezentațiile din weekendul 20-22 mai:

”Tâlharul bun la suflet” – spectacolul povestește în tonuri comice, dar cu accente dramatice, un „incident” petrecut în viața unui delincvent irlandez de mâna a doua. „Incidentul” povestit este cel care îi marchează destinul „eroului”, aduncându-i acestuia o serie de probleme. Spectacolul are toate ingredientele unei monodrame savuroase și este o poveste spumoasă, o experiență inedită dar pe deplin utilă. Regia: Laurențiu Blaga.

”Bărbați, femei și viața dintre ei” – un spectacol coupe ce conține patru dintre cele mai importante și celebre piese scurte ale lui Cehov: Calhas (Cântecul lebedei), Ursul, Jubileul și Cerere în căsătorie, în direcția de scenă a binecunoscutului regizor Victor Ioan Frunză.

”Rapsodie în doi” – spectacolul  este compus din textele ”Frumos e în septembrie la Veneția” de Teodor Mazilu și un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiași autor, ”Proștii sub clar de lună”. Tema actuală – ”Avatarul cuplului în zilele noastre”, adică întâmplări între un el și o ea, fie din universul familial, fie în ipostază de îndrăgostiți, fie în ipostază de afaceriști. Coordonator regie: Lucian Sabados.

 

Cum poți participa la concurs?

- Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs este să urmăriți ediția print a cotidianului ”Obiectiv” de luni până joi și să căutați talonul ”Invitație la teatru!”.

- Decupați talonul din ziar și completați-l cu răspunsul la întrebarea ”Ce spectacole au loc în weekendul 20-22 mai la Teatrul ”Maria Filotti”?

- Completați apoi talonul cu datele voastre (nume și prenume, vârstă, număr de telefon).

- Taloanele vor fi depuse în urna special amenajată la sediul redacției noastre, pe Strada Mihai Eminescu nr. 56, de luni până miercuri (16-18 mai), între orele 09.00-15.00 și joi (19 mai) între orele 09.00-13.00.

- știgătorii invitațiilor duble, câte una pentru fiecare spectacol, vor fi aleși prin tragere la sorți, care va avea loc joi, 19 mai, la ora 14.00.

- Norocoșii vor fi contactați apoi pentru a intra în posesia invitațiilor. De asemenea, aceștia vor fi anunțați în cotidianul și pe site-ul ziarului ”Obiectiv”, vineri, 20 mai.

Mult succes!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro