Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concesionarul liniilor maxi-taxi 16 si 17 si-a inaugurat propriul dispecerat

In cursul zilei de ieri, a fost inaugurat dispeceratul societatii "TCF Imex", concesionarul traseelor maxi-taxi 16 si 17, eveniment la care au participat, alaturi de conducerea agentului economic, primarul municipiului, Constantin Sever Cibu, precum si directorul Serviciului de Transport Public Local de Persoane, Dan Gheorghe. Noul dispecerat este amplasat in cartierul Vidin, la iesirea din municipiu, si deserveste flota formata din 24 de microbuze, care presteaza serviciu de transport persoane pe traseele 16 si 17 concesionate de "TCF Imex" in cursul anului trecut. "Speram sa readucem brailenilor siguranta si confortul de care au nevoie atunci cind circula pe raza municipiului Braila si credem ca, pina la finele acestui an, investitia noastra in acest sector de servicii va atinge plafonul de 2 milioane de euro, comparativ cu un milion euro, valoarea estimata pentru acest moment", ne-a declarat Nicolae Cimbrola, director in cadrul "TCF Imex". De asemenea, administratorul societatii, Danel Goleanu, a completat ca, in cursul anului trecut, au fost achizitionate 12 microbuze marca Mercedes si ca se intentioneaza completarea in anul curent a flotei cu inca alte 14 asemenea autovehicule.
Liniile 16 si 17 leaga cartierele Vidin si Viziru I pe urmatorul itinerar: Dispecerat Vidin, Calea Galati, str. Industriei, Calea Galati, b-dul Al. I. Cuza, Calea Calarasilor, str. Chisinau, sos. Buzaului, Calea Calarasilor, Piata Traian, Calea Galati, str. Industriei, Calea Galati, Dispecerat Vidin. Traseele au o lungime de cite 19 km, iar o cursa dureaza o ora.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii