Mergi la conţinutul principal

Concert reușit. Mulțumiri publicului

* Comunicat de presă al Filarmonicii “Lyra – George Cavadia” Brăila

 

Vă mulțumim dumneavoastră, publicului, că ne-ați fost alături la Concertul "Femeia, eterna primăvară", eveniment organizat de Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Brăila, instituție aflată sub auspiciul Consiliului Județean Brăila. Eforturile noastre își găsesc de fiecare dată sensul atunci când ropotele de aplauze răsună în sala de concerte ca răspuns la desăvârșirea artistică a muzicienilor și la grija pentru detalii a organizatorilor. Le mulțumim încă o dată artiștilor invitați, Daniel Magdal, Andrei Pleșca, Adrian Mărginean și nu în ultimul rând Maestrului Cristian Sandu, că au scris o filă fantastică în istoria Filarmonicii brăilene și că și-au pus amprenta definitiv în sufletele noastre, susținuți, desigur, de Orchestra de cameră "George Cavadia".

Satisfacția noastră a fost deplină când, la inițiativa Filarmonicii "Lyra-George Cavadia" Brăila, a Consiliului Județean Brăila și a Primăriei Municipiului Brăila, dumneavoastră, publicul, și artiștii ce au evoluat pe scena Casei Tineretului au contribuit la strângerea de fonduri pentru refugiații ucraineni pe care orașul nostru i-a găzduit cu atâta căldură.

Suma de 1537 de lei ce a rezultat în urma acestei acțiuni umanitare a fost predată pe bază de proces verbal Asociației de binefacere Diaconia (Casa Speranței) Brăila, către reprezentatul său, doamna director Petrache Corina.

Alexandra Gurgu,

Secretar muzical al Filarmonicii “Lyra – George Cavadia” Brăila

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro