Mergi la conţinutul principal

Concert extraordinar „Danubius Jazz Band” la Casa Tineretului

* evenimentul este organizat de Filarmonica „Lyra - George Cavadia” Brăila, cu sprijinul Consiliului Județean și al Primăriei Municipiului Brăila * dirijor: Petrea Gogu * își dau concursul soliștii Cristina Bleandură, Anda Ștefania Baciu și Tudorel State

 

 

 

Filarmonica „Lyra - George Cavadia” Brăila, în colaborare cu Consiliul Județean și Primăria Municipiului Brăila organizează duminică, 11 iunie, de la ora 19.00, Concertul Extraordinar „Danubius Jazz Band”. Evenimentul are loc la Casa Tineretului de pe Calea Călărașilor, cu participarea soliștilor Cristina Bleandură, Anda Ștefania Baciu și Tudorel State. Repertoriul a fost propus de cunoscutul dirijor brăilean Petrea Gogu. Biletele se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii „Lyra - George Cavadia” Brăila, Strada Ana Aslan nr. 29, sau online de pe platforma BLT.ro, precizează prof. Alexandra Gurgu, secretar muzical al Filarmonicii „Lyra - George Cavadia”, care va prezenta concertul de la Casa Tineretului.

„Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Brăila împlinește în curând, mai precis pe 31 mai 2023, șapte ani de când funcționează sub denumirea actuală, „un omagiu adus celui ce a condus instituția în anii săi de glorie”. Șapte ani de când a primit un nou impuls pentru a reda Brăilei viața muzical-culturală pe care o merită. Șapte ani în care Filarmonica s-a reinventat constant, în care a adus pe scenele-i artiști de marcă ce au umplut sălile de concerte; timp în care s-a născut un festival, SUBITO - Festivalul Național al Muzicii de Cameră, care, încă de la prima ediție, s-a remarcat pe plan național și care promite să revină în forță și anul acesta. Pentru a celebra acest moment, am pregătit o serie de evenimente pentru toate vârstele și toate gusturile, la care vă așteptăm, ca de fiecare dată, cu mult drag!”, precizează prof. Alexandra Dinu.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro