Mergi la conţinutul principal

Comunicat de presă. Adunare Generală Ordinară la CCIA Brăila

Marți, 19 aprilie a.c., a avut loc Adunarea Generală Ordinară a membrilor Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila.

Lucrările  au fost deschise de către Ștefan Fusea, Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, care a prezentat materialele referitoare la activitatea desfășurată de CCIA Brăila în anul 2021, precum și rezultatele economico-financiare obținute în această perioadă. De asemenea, au fost prezentate participanților obiectivele și acțiunile propuse pentru anul 2022.

Astfel, în calitate de principal reprezentant al mediului de afaceri local, CCIA Brăila își propune organizarea de evenimente specifice de promovare a mediului economic; organizarea periodică de seminarii/ mese rotunde pe teme de actualitate (forță majoră, clauze contractuale abuzive, condiții eliberare certificate de origine, etc.) și diseminare permanentă de informație de interes așa cum sunt comunicate acestea de către membrii CCIA Brăila sau identificate de către aceștia; organizarea de întâlniri cu instituțiile publice (ministere, autorități locale și centrale) ca liant între acestea și mediul economic, pentru armonizarea cadrului legislativ specific cu realitățile de desfășurare a activităților economice; acțiuni de lobby în vederea inițierii de noi proiecte legislative sau de modificare a acestora în scopul îmbunătățirii mediului de afaceri; realizarea unei game largi de servicii de calitate oferite oamenilor de afaceri; oferirea de consultanță specializată în domeniile: afaceri, investiții, fonduri europene, standardizare; dezvoltarea strategiei de menținere și atragere a membrilor CCIA Brăila - Creșterea numărului de membri față de perioada precedentă; creșterea și dezvoltarea paletei de programe de formare și perfecționare profesională; cursuri pentru dezvoltarea capacității operaționale ale firmelor; programe pentru antreprenori și top management, oferite pe direcția principală a dezvoltării competențelor antreprenoriale; oferirea de programe de specializare și perfecționare: Negociere, Leadership, Managementul Performanțelor, Managementul stresului, etc.; cursuri pentru angajați în cadrul programelor de finanțare nerambursabilă europene și guvernamentale; dezvoltarea serviciilor oferite membrilor și mediului de afaceri local prin accesarea fondurilor nerambursabile.  

La Adunarea Generală Ordinară au participat un număr de 73 membri.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro