Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisia de Disciplina i-a anulat lui Glisca cartonasul rosu

Comisia de Disciplina a FRF a anulat, miercuri, cartonasul rosu si unul dintre cele doua cartonase galbene primite de jucatorul echipei Pandurii Tirgu Jiu, Paul Glisca, in partida cu Poli Timisoara din etapa a XIV-a a Diviziei A, a anuntat vicepresedintele Alexandru Boc.
"Comisia a primit o adresa din partea CCA, in care sintem informati ca la faza respectiva a avut loc o greseala de arbitraj. In consecinta s-a decis anularea celor doua cartonase, al doilea galben si cel rosu, primite de Paul Glisca", a declarat Alexandru Boc.
Atacantul formatiei Pandurii a primit al doilea cartonas galben si automat pe cel rosu dupa ce inscrisese un gol valabil in minutul 77 al partidei, el fiind sanctionat astfel pentru ca nu s-a oprit la semnalizarea arbitrului Marian Salomir.
In cazul in care Glisca era suspendat, antrenorul Viorel Hizo nu avea la dispozitie pentru meciul cu Otelul Galati, programat vineri, pe teren propriu, in cadrul etapei a XV-a a Diviziei A, decit un singur atacant, pe Armel Disney, pentru ca Sorin Vintilescu suferise o ruptura musculara in partida cu Poli Timisoara.
Cazul mijlocasului echipei Poli Timisoara, Ovidiu Petre, care l-a lovit pe fotbalistul formatiei Pandurii Tirgu Jiu, Aurel Amzucu, fara ca arbitrul sa acorde vreo sanctiune, a fost aminat pentru vineri.
"Cei de la Poli ne-au solicitat aminarea pentru ca Ovidiu Petre se pregateste pentru partida cu Dinamo de duminica. Dar nu e corect sa aminam pentru saptamina viitoare pentru ca in cazul in care e suspendat, sanctiunea intra in vigoare cu urmatorul meci, deci chiar cu cel cu Dinamo. Asa ca l-am aminat pentru vineri. Oricum, membrii comisiei au o parere contradictorie cu cea a arbitrului Marian Salomir", a afirmat Boc.
Comisia de Disciplina a FRF a mai decis sanctionarea cu avertisment si amenda de 2.000 de euro a presedintelui clubului Otelul Galati, Marius Stan, pentru declaratii calomnioase la adresa arbitrilor si a finantatorului gruparii FC Vaslui, Adrian Porumboiu. "Domnul Porumboiu nu a fost sanctionat pentru ca nimeni nu l-a reclamat", a explicat Boc faptul ca oficialul vasluian n-a fost amendat.
De asemenea, jucatorul echipei Jiul Petrosani, Mircea Gheorghe, a fost sanctionat cu o etapa de suspendare pentru eliminarea din meciul cu Steaua, din cadrul etapei a XIV-a Diviziei A, cind l-a lovit in figura pe fundasul formatiei bucurestene Mihai Nesu.




Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii