Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comerciantii din Piata Concordiei sint ingrijorati

Ce vor face comerciantii din sectorul de fructe si legume al Pietei "Concordia", in aceasta iarna? Este intrebarea care i-a fost adresata senatorului PSD Aurel Simionescu de citiva dintre comerciantii care vind acum in piata si se vad dati afara din sectorul legume-fructe, de noii proprietari ai terenului. Ei se gindesc cu groaza ca nu vor avea unde sa se mai duca sa-si vinda produsele.
"Oamenii se intreaba ce se intimpla cu partea aceea din piata, o dam, n-o dam, se restituie, nu se restituie, ce vor face ei in continuare. Sincer, raspunsul nostru a fost ca sintem impotriva unei astfel de modalitati de atribuire a unui spatiu de utilitate publica si ca ar trebui sa se gaseasca formulele de compensare a proprietatii respective, astfel incit piata sa ramina acolo unde se afla", afirma Simionescu.
Amintim ca Hotarirea privind retrocedarea acelor terenuri a fost atacata in contencios administrativ de Institutia Prefectului, aplicarea acesteia fiind blocata pina la rezolvarea cauzei. Pina atunci, sectorul legume-fructe va putea functiona in continuare, comerciantii traind insa cu grija ca, in orice moment, pot fi izgoniti de acolo.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii