Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cistig de cauza pentru Universitatea Craiova la Comisia de Apel

Presedintele Comisiei de Apel a FRF, Constantin Son, a declarat, marti, ca memoriul clubului Astra Ploiesti, grupare care a solicitat sa cistige la masa verde partida cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a a XVIII-a a Diviziei B, a fost respins in unanimitate de voturi.
"Am respins apelul ca nefondat. A ramas in vigoare decizia Comisiei de Disciplina. Am vizionat caseta meciului, iar solutia este legala. Era lumina la sfirsitul primei reprizei, s-a jucat pe lumina, iar calculul corect era sa numaram acele 60 de minute de la inceputul reprizei a doua. Decizia a fost luata in unanimitate", a spus Son.
Directorul executiv adjunct al Universitatii Craiova, Marius Mitran, s-a declarat bucuros de decizia Comisiei de Apel si le-a urat celor de la Astra Ploiesti "retrogradare placuta in Divizia C". "Ma bucur pentru aceasta decizie, pentru ca astfel am promovat si matematic. Sint foarte mihnit pentru ca apelul Astrei a fost lamentabil si rusinos. Comisiile ne-au dat dreptate, pentru ca dreptatea era de partea noastra. Rusinea cea mare este ca Astra a incercat sa cistige de aceasta maniera, dupa ce la Craiova au jucat foarte slab si au fost condusi cu 5-0 la pauza. Ii urez retrogradare placuta in Divizia C", a afirmat Mitran.
Cei zece suporteri ai Universitatii Craiova prezenti in fata Casei Fotbalului, au aplaudat in momentul in care Constantin Son a anuntat decizia Comisiei de Apel,
Astra Ploiesti a facut recurs dupa ce Comisia de Apel a FRF a dat dreptate Universitatii in cazul incidentului de la meciul dintre cele doua formatii, din etapa a XVIII-a a esalonului secund, intrerupt in minutul 44, dupa o defectiune la instalatia de nocturna stadonului "Ion Oblemenco". Astra a solicitat cistigarea la masa verde a partidei cu Universitatea, pierduta pe teren cu scorul de 2-5, sustinind ca jocul s-a reluat dupa o intrerupere de 68 de minute, iar termenul maxim prevazut de regulamentul FRF in astfel de cazuri este de 60 de minute.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii