Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cistig de cauza pentru Universitatea Craiova la Comisia de Apel

Presedintele Comisiei de Apel a FRF, Constantin Son, a declarat, marti, ca memoriul clubului Astra Ploiesti, grupare care a solicitat sa cistige la masa verde partida cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a a XVIII-a a Diviziei B, a fost respins in unanimitate de voturi.
"Am respins apelul ca nefondat. A ramas in vigoare decizia Comisiei de Disciplina. Am vizionat caseta meciului, iar solutia este legala. Era lumina la sfirsitul primei reprizei, s-a jucat pe lumina, iar calculul corect era sa numaram acele 60 de minute de la inceputul reprizei a doua. Decizia a fost luata in unanimitate", a spus Son.
Directorul executiv adjunct al Universitatii Craiova, Marius Mitran, s-a declarat bucuros de decizia Comisiei de Apel si le-a urat celor de la Astra Ploiesti "retrogradare placuta in Divizia C". "Ma bucur pentru aceasta decizie, pentru ca astfel am promovat si matematic. Sint foarte mihnit pentru ca apelul Astrei a fost lamentabil si rusinos. Comisiile ne-au dat dreptate, pentru ca dreptatea era de partea noastra. Rusinea cea mare este ca Astra a incercat sa cistige de aceasta maniera, dupa ce la Craiova au jucat foarte slab si au fost condusi cu 5-0 la pauza. Ii urez retrogradare placuta in Divizia C", a afirmat Mitran.
Cei zece suporteri ai Universitatii Craiova prezenti in fata Casei Fotbalului, au aplaudat in momentul in care Constantin Son a anuntat decizia Comisiei de Apel,
Astra Ploiesti a facut recurs dupa ce Comisia de Apel a FRF a dat dreptate Universitatii in cazul incidentului de la meciul dintre cele doua formatii, din etapa a XVIII-a a esalonului secund, intrerupt in minutul 44, dupa o defectiune la instalatia de nocturna stadonului "Ion Oblemenco". Astra a solicitat cistigarea la masa verde a partidei cu Universitatea, pierduta pe teren cu scorul de 2-5, sustinind ca jocul s-a reluat dupa o intrerupere de 68 de minute, iar termenul maxim prevazut de regulamentul FRF in astfel de cazuri este de 60 de minute.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii