Mergi la conţinutul principal

Cine este în spatele promisiunilor câștigurilor de minimum 4.000 de lei lunar în Galați?

Se pare că în Galați munca a început să fie apreciată la adevărata ei valoare. Tinerele din această regiune a țării au acum mai multe oportunități ca niciodată pentru o carieră de succes și fără griji financiare la cel mai bun studio de videochat din Galați, NightProwl Studio.

NightProwl Studio este tichetul garantat al tinerelor din Galați spre trenul succesului și vieții de lux. Cu toate acestea, managerii studioului sunt sinceri cu privire la efortul pe care modelele de videochat trebuie să îl depună pentru a se bucura de câștigurile menționate.

Cu toții ar trebui să avem în vedere faptul că nicio meserie nu este ușoară și nicio meserie nu aduce venituri spectaculoase fără muncă. La NightProwl Studio ne bazăm pe transparență, onestitate și profesionalism, așa că spunem de la început faptul că încasările lunare de ordinul miilor de dolari nu vor veni fără muncă, seriozitate și profesionalism. Punem la bătaie toate armele pe care le avem ca un model fără experiență să devină un model de top recunoscut la nivel internațional, dar așteptăm din partea modelelor aceeași implicare. Nu suntem rigizi, dar ne place să oferim și să primim respect.” – subliniază un reprezentant NightProwl Studio.

Bazându-se pe transparență, profesionalism, 100% legalitate și confidențialitate, NightProwl Studio oferă o șansă tinerelor din această regiune către un trai ridicat, plusând cu nenumărate beneficii de natură financiară și nu numai.

Încă de la angajare, modelele sunt recompensate cu un bonus de angajare de 500 de dolari și cu un salariu de minimum 4.000 - 10.000 de lei garantat lunar.

Pe lângă bonusuri, comisioane și încasări, studioul are grijă să le ofere modelelor de videochat care sunt la început de drum și au rezultate notabile plata integrală a operațiilor estetice pe care acestea și le doresc.

În acest domeniu operațiile estetice nu garantează succesului unui model. Succesul este garantat de sex appeal, de abilitățile de comunicare, de șarmul personal, de abilitățile de seducție, de gestionare a situațiilor, etc. Cu toate acestea, noi alegem să le plătim modelelor noastre operațiile estetice pentru că știm cât de important este aspectul fizic pentru fiecare femeie. Este vorba despre încrederea pe care aceste operații estetice le-o oferă modelelor asupra propriei persoane, încredere ce este crucială într-o astfel de meserie.”

Pentru ca modelele de videochat aflate la început de drum să aibă tot pachetul necesar pentru a intra în topul modelelor de videochat la nivel internațional, cel mai bun studio de videochat din Galați a creat o rețetă imbatabilă a succesului.

Rețeta succesului în videochat este compusă din (multă) muncă și menținerea pulsului pieței – trebuie să știi cerințele și nevoile pieței. Munca nu se realizează atât de ușor, iar în cel mai bun studio de videochat din Galați avem o armată de traineri, manageri, admini care au grijă ca sistemul de training să fie bine pus la punct pentru a pregăti modele de top, camerele să fie impecabile, tot ce înseamnă parte tehnică să fie disponibilă 24 / 7 și totul să funcționeze impecabil. Pe lângă această mică armată, avem și o echipă de imagine care se asigură că indiferent de oră și zi modelele arată impecabil din cap până în picioare. Acestea sunt toate eforturile pe care le depunem pentru ca modelele noastre să arate impecabil, să se comporte impecabil și să înceapă să aibă încasări.”

Pentru tinerele care doresc o carieră în videochat, cel mai bun studio de videochat din Galați le așteaptă la un interviu ce nu se bazează pe experiență și nivelul de educație, ci pe atitudine, comunicare, energie, dorință de a evolua. Aceasta este o șansă reală pentru tinerele care și-au pierdut locul de muncă din cauza pandemiei sau pentru tinerele ale căror familii sunt afectate din punct de vedere financiar. Este timpul pentru o schimbare, este timpul pentru un trai mai bun pentru tine și întreaga familie!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro