Mergi la conţinutul principal

Cinci zile de vacanţă pentru bugetari şi elevi

• în perioada 1 - 6 iunie, elevii şi salariaţii din sectorul de stat se vor bucura de mini-vacanţa de Rusalii

 

O nouă mini-vacanţă pentru bugetari şi elevi! După liberele de la începutul lunii mai, începând de astăzi, salariaţii şi copiii se vor bucura de alte 5 zile libere. Guvernul a decis ca ziua de 2 iunie (vineri) să fie zi liberă nelucrătoare, făcând astfel legătura între 1 Iunie, Ziua Copilului şi zilele de 4 şi 5 iunie, prima şi a doua zi de Rusalii. Astfel, zilele nelucrătoare vor fi joi - 1 iunie, vineri - 2 iunie, sâmbătă şi duminică - 3 şi 4 iunie, precum şi luni - 5 iunie.

Totuşi, facilitatea nu se acordă locurilor de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii, magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 2 iunie 2017.

Potrivit Guvernului, ziua liberă va fi recuperată în 10 iunie sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la data de 16 iunie.

Anul acesta românii vor mai beneficia de încă cinci zile libere: 15 august - Adormirea Maicii Domnului; 30 noiembrie - Sf. Andrei; 1 decembrie - Ziua Naţională a României; 25 şi 26 decembrie - prima şi a doua zi de Crăciun.

 

Obiectiv”. Programul la Mica Publicitate, în mini-vacanţa de Rusalii

 

În perioada mini-vacanţei de Rusalii, compartimentul Mica Publicitate al cotidianului “Obiectiv” va funcţiona după următorul program:

Vineri, 2 iunie - 08.30-15.30

Sâmbătă, 3 iunie - închis

Duminică, 4 iunie - închis

Luni, 5 iunie - 08.30-15.30

Următoarea apariţie print a cotidianului „Obiectiv-Vocea Brăilei” este programată pentru miercuri, 7 iunie.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu