Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cinci sahisti braileni si-au asigurat deja locurile pentru etapa finala a Campionatului Judetean

In urma cu citeva zile, s-au incheiat sferturile de finala ale Campionatului Judetean de sah pentru seniori, competitie care a reprezentat un criteriu de calificare pentru finala din decembrie.
La turneul de la sala Polivalenta, organizat de Asociatia Judeteana de sah in colaborare cu Directia pentru Sport, au participat cei mai buni sahisti braileni.
Dupa disputarea celor noua runde, pe primul loc s-a clasat Florin Anghel, candidat maestru, care a obtinut 8 puncte din 9 posibile, urmat de Nicolae Lungu si George Stan, toti legitimati la clubul Orizont 64.
Pozitia a patra i-a revenit unui junior, Daniel Martian, de la aceeasi grupare sportiva, iar locul al cincilea lui Emanuil Caita, de la AS Energia. Toti sahistii mentionati si-au asigurat calificarea pentru etapa finala. Printre cei cinci se afla, pentru a doua oara consecutiv calificat Daniel Martian, sportiv pregatit de Ionel Balcan, o performanta notabila, tinind cont de faptul ca el are doar 13 ani.
Turneul a fost arbitrat de Stefan Gonciar si Mircea Camburi si va fi omologat de Federatia de specialitate.
"Juniorul Daniel Martian a reusit din nou un rezultat foarte bun. Faptul ca dupa numai un an de zile de pregatire a reusit sa se califice pentru a doua oara intr-o finala rezervata seniorilor, denota ambitie si talent si desigur ca va avea o perspectiva frumoasa in acest sport al mintii", a declarat la finalul concursului Ionel Balcan.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii