Mergi la conţinutul principal

Cibu tine sa demonstreze cit de mult se implica Primaria in problema parcarilor

Observatia unei cititoare a cotidianului nostru, care ii atragea atentia primarului Constantin Cibu ca afirmatia sa in legatura cu imposibilitatea gasirii unor noi spatii pentru parcare nu are temei, este considerata inoportuna, de catre edilul sef al Brailei. "Pe Aleea Soarelui, in fata blocului C7, este mult loc pentru marirea parcarii existente", spunea Elena Podaru.
"Daca nu s-ar fi grabit, doamna respectiva ar fi observat ca in zona mentionata va incepe amenajarea unei parcari, chiar de saptamina viitoare", a replicat primarul Cibu. Acesta ne-a aratat proiectul viitoarei parcari, ce va avea capacitatea de 35 de locuri si va fi amenajata riguros, cu scurgeri de canalizare, pentru preluarea apelor pluviale si tot ce-i mai trebuie unui astfel de obiectiv. Lucrarea va fi executata de firma "Armax".
Tot de saptamina viitoare va demara amenajarea unei parcari de 42 locuri, in Obor, in spatele complexului "Dinamo". Aceasta lucrare a fost incredintata firmei "Agrocons". De asemenea, conform spuselor lui Cibu, se mai afla in stadiul de proiect inca o parcare de 100 locuri, in Hipodrom, vizavi de Policlinica nr. 2, si una de 60 locuri, tot in Obor, in fata complexului "Dinamo".
Primarul a reamintit ca, de la inceputul acestui an, s-au construit sau reamenajat sute de locuri de parcare, in cartierele de blocuri. "Probleme avem in zona centrala unde, efectiv, nu exista terenuri pe care sa se poata construi parcari. Studiem orice posibilitate pentru a gasi solutii la aceasta problema. De exemplu, luam in calcul construirea unei parcari supraterane in locul fostului spital pentu copii, de pe Calea Calarasilor, deoarece Ministerul Sanatatii oricum nu mai are bani pentru finalizarea reabilitarii acelui imobil", ne-a declarat primarul Cibu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro