Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu tine sa demonstreze cit de mult se implica Primaria in problema parcarilor

Observatia unei cititoare a cotidianului nostru, care ii atragea atentia primarului Constantin Cibu ca afirmatia sa in legatura cu imposibilitatea gasirii unor noi spatii pentru parcare nu are temei, este considerata inoportuna, de catre edilul sef al Brailei. "Pe Aleea Soarelui, in fata blocului C7, este mult loc pentru marirea parcarii existente", spunea Elena Podaru.
"Daca nu s-ar fi grabit, doamna respectiva ar fi observat ca in zona mentionata va incepe amenajarea unei parcari, chiar de saptamina viitoare", a replicat primarul Cibu. Acesta ne-a aratat proiectul viitoarei parcari, ce va avea capacitatea de 35 de locuri si va fi amenajata riguros, cu scurgeri de canalizare, pentru preluarea apelor pluviale si tot ce-i mai trebuie unui astfel de obiectiv. Lucrarea va fi executata de firma "Armax".
Tot de saptamina viitoare va demara amenajarea unei parcari de 42 locuri, in Obor, in spatele complexului "Dinamo". Aceasta lucrare a fost incredintata firmei "Agrocons". De asemenea, conform spuselor lui Cibu, se mai afla in stadiul de proiect inca o parcare de 100 locuri, in Hipodrom, vizavi de Policlinica nr. 2, si una de 60 locuri, tot in Obor, in fata complexului "Dinamo".
Primarul a reamintit ca, de la inceputul acestui an, s-au construit sau reamenajat sute de locuri de parcare, in cartierele de blocuri. "Probleme avem in zona centrala unde, efectiv, nu exista terenuri pe care sa se poata construi parcari. Studiem orice posibilitate pentru a gasi solutii la aceasta problema. De exemplu, luam in calcul construirea unei parcari supraterane in locul fostului spital pentu copii, de pe Calea Calarasilor, deoarece Ministerul Sanatatii oricum nu mai are bani pentru finalizarea reabilitarii acelui imobil", ne-a declarat primarul Cibu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii