Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cibu nu vrea multe WC-uri publice pe faleza

Primarul municipiului, Constantin Cibu, are oarece dubii in privinta proiectului reabilitarii falezei. In contextul in care, teoretic, lucrarile ar fi trebuit sa inceapa de luni de zile si, de fapt, nu s-a miscat inca nimic, decit poate niste hirtii, dubiile edilului-sef sint legate de numarul grupurilor sanitare care ar trebui realizate pe faleza. Cibu ne-a informat ca proiectul prevede amenajarea a 7 astfel de grupuri sanitare pe faleza, insa, in opinia lui, nu este cazul sa se faca atit de multe, pentru ca nu sint necesare 7 WC-uri, pe o distanta de circa 1 Km, cit este de lunga faleza. Atentionat asupra faptului ca, in anii in care existau terase, WC-urile ecologice erau total insuficiente, Cibu ne-a linistit: acum nu mai sint terase, iar cind vor fi, acestea vor avea propriile grupuri sanitare. In plus, a spus Cibu, "oamenii vin pe faleza sa se plimbe, nu sa se p...!".
Intrebat cum vede problema amenajarii falezei, promisa de edili de trei ani, consilierul Doru Damian ne-a declarat ca, personal, nu crede ca vom vedea in aceasta vara mult-promisele terase: "Cred ca acele terase sint facute intr-un univers paralel si n-am gasit noi cheia, ca sa intram. Poate nu ne uitam noi unde trebuie, poate ne-am rupt noi de realitate si nu le vedem".
La rindul sau, deputatul PSD Mihai Tudose este de parere ca primarul are dreptate, in privinta WC-urilor publice de pe faleza: "Este absolut corect, actiunea este urmare a unei vezici urinare pline, ca sa umpli vezica, trebuie sa bei un suc, acolo. Nefiind terase, ca sa bei un suc sau o bere, oamenii scapa de aceste probleme, deci WC-urile nu mai sint necesare. Pe de alta parte, avind in vedere ceea ce se intimpla in Braila, eu cred ca trebuie sa construim intii WC-urile si apoi, pe ele, vor creste ca din apa diverse localuri de alimentatie publica, fast-food-uri etc. Asa, poate ne vom dezvolta mai repede".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii