Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chat lui Pitigoi, dai intr-unul, tasteaza doi

Hai ca asta-i prea tare: Traian Basescu si Adrian Nastase obisnuiesc sa stea seara pe chat si sa scrie mesaje. Daca fostul prim ministru, actualmente editorialist de duzina la cotidianul imoral al lui Felix-Voiculescu, pe nume "Jurnalul national", intra noaptea pe calculator si raspunde la mesajele in care este criticat pentru cele scrise la gazeta, presedintele tarii are preocupari mai aproape de cele ale poporului si se distreaza pe Net, folosind tastatura din dotare.
Asadar, vorbim despre doi oameni puternici in stat. Ce-i drept, unul si-a mai pierdut din putere, de cind cu nenorocitele alea de termopane primite din China. Am vazut si poze in ziar cu cei doi cum tastau de mama focului. Jurnalistii ii trageau in poze si dadeau sa vada si ei cam ce teme abordeaza presedintele pe chat. Caci, se stie, pe chat-uri obisnuiesc sa stea mai mult dracii astia de liceu, care-si ascund acneea in spatele monitorului si se dau ba Brad Pitt, ba Antonio Banderas, ba Johnnie Deep. Personal, nu-l vad pe Basescu dindu-se drept macho man. Mucio man, da, il cred in stare sa afirme ca este, avind in vedere ca la acele ore tirzii din noapte, dupa ce se va fi inchis la "Golden Blitz", putini clienti mai sint in stare sa articuleze doua vorbe. Bun, si-atunci haidem sa ne intrebam cu totii: ce naiba scrie Basescu pe chat? Si mai ales cu cine dracu vorbeste? Ma, deci cu Bush nu cred ca se converseaza, tinind cont de engleza precara pe care o minuieste presedintele. Cum, cu Elena Udrea ati zis? Nu, nici pomeneala! Pai, cu blonda de la Golden Blitz se poate conversa lejer in birourile alea imense de la Cotroceni, unde exista posibilitatea ca legatura dintre cei doi sa fie una cit se poate de apropiata, nu virtuala, asa cum se intimpla pe chat.
Fratilor, deci eu cred ca Basescu intra pe Net pentru a baga fitile la editorialele lu' Adrian Nastase. Nu de alta, dar nu vi se pare ca marinarul se comporta de parca nu s-ar fi terminat campania electorala din 2004? Sa-i spuna, domn'e, cineva ca el a cistigat alegerile si ca Nastase nu mai este la putere, poate asa se va lasa de chat-uiala si se va apuca de treaba la serviciu!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii