Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila si-a mutat cartierul general al pregatirilor la Slanic Moldova

Dupa ce au facut readaptarea la efort pe plan local componentii echipei fanion a orasului Braila au plecat de ieri intr-un cantonament montan la Slanic Moldova.
In perioada 29 ianuarie 9 februarie elevii lui Ionel Iuga isi vor "incarca bateriile" pentru dificilul retur care ii asteapta in aceasta primavara. Cei 22 de jucatori care au facut deplasarea vor efectua cite doua antrenamente pe zi, unele avind caracter fizic altele tehnico-tactic.
Marea majoritate a jucatorilor cooptati pentru aceasta campanie de pregatire nu au semnat inca pentru CF Braila. In aceasta categorie intra petrolistii din Ianca, Berceanu, Modoveanu, Bosoi si Rosu, otelarii galateni Iorga, Tismanaru, Elek, Lungu si Banaru, Mita de la CS Faurei si Perca de la Avintul Ciresu.
Cu toate ca si Emil Cristian s-a antrenat o zi si pe Municipal mai rapizi in oferte au fost galatenii astfel ca fundasul central al petrolistilor din Ianca, s-a transferat la Dunarea cu toate ca si formatia braileana avea mare nevoie de jucatori valorosi in zona centrala a apararii.
La plecarea din Braila tehnicianul CF-ului a declarat ca va incerca sa gaseasca parteneri pentru trei-patru partide de verificare.
Lotul care a facut deplasarea in cantonamentul montan are urmatoarea componenta: Budur, Iorga, Mitrea, portari; Moldoveanu, Rosu, Berceanu, Bosoi, Ghidarcea, Olenic, Ciocea, Tismanaru, Macare, Elek, Banaru, Girleanu, Lungu, Hristian, Moroianu, M. Munteanu, M. Coman, Perca si Mita jucatori de cimp.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii