Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila s-a impus cu 3-2 in amicalul de la Ianca

Gazdele au reusit sa deschida scorul prin Gatiu insa prima repriza a fost dominata autoritar de elevii lui Iftodi si Darie, desi acestia veneau dupa un antrenament fizic destul de complex efectuat in dimineata jocului.
Brailenii au reusit sa restabileasca repede egalitatea prin Coman si sa plece la cabine cu un avantaj de un gol, gratie reusitei lui Fisie din minutul 34. In prima repriza oaspetii au mai ratat doua mari ocazii de a se desprinde la o diferenta ceva mai concludenta, care sa reliefeze realitatea din teren, ambele prin Mindroasa. De asemenea, Pinzaru a executat foarte bine o lovitura libera da la marginea careului mare insa Durbaca a reusit sa scoata mingea de la radacina barei.
In partea secunda a amicalului, gazdele, la una dintre putinele ocazii create in jumatatea adversa au reusit sa restabileasca egalitatea in urma reusitei lui Naziru.
CF Braila a preluat insa initiativa, a atacat in valuri careul advers, dar mingea s-a incapatinat sa intre in poarta gazdelor. Durbaca a avut citeva interventii salutare, dar a avut si sansa la suturile lui Pascu si Neta, cind mingea a lovit barele portii sale. Cu opt minute inainte de finalul meciului, Pascu a marcat golul victoriei si astfel CF Braila s-a impus meritat in acest meci de verificare.
"S-a vazut o imbunatatire a relatiilor de joc insa, pentru moment ne lipseste prospetimea, firesc spun eu, deoarece in ultimile doua saptamini am efectuat cite doua antrenamente pe zi. Chiar si in ziua acestui meci am avut programata o sedinta de pregatire fizica", a declarat Daniel Iftodi.

CSO Ianca: Durbaca - Constantin, Mindroiu, Caraman, Rosu - Grozea, Baciru, Perca, Postolea - Naziru, Gatiu.
In partea a doua a meciului au mai evoluat Serban, Ghivici, Dragota, Danilov si Graur
CF Braila: Mitrea - Bosoi, Moroianu, V. Popa, Rotaru - Coman, Pinzaru, Fisie, Necoara - Mindroasa, G. Radu.
La oaspeti au mai intrat in joc Stanciu, Mazilu, Zagan, Pascu, Neta, Harabagiu si Samuila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii