Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila negociaza cu Alin Pinzaru

Pe ultima suta de metri, CF Braila incearca sa faca achizitii pentru intarirea lotului. Astfel, in aceasta saptamina, Vasile Bratianu a inceput tratativele cu un fost jucator de la Dunarea Galati, Alin Pinzaru, mijlocas, in virsta de 30 de ani care in ultimii doi ani a evoluat la Zimbrul Chisinau.
"Incercam in extremis sa aducem jucatori valorosi care sa ne ajute efectiv in tentativa noastra de a evita retrogradarea. Pinzaru este un fotbalit experimentat, pe care il cunosc si stiu ce poate sa faca in teren, totul depinde insa de pretentiile sale. Eu sper sa ne putem intelege si sa-l putem avea in teren la primul meci din retur" a declarat, ieri la prinz, Vasile Bratianu, presedintele executiv al CF Braila.
Astazi, Puiu Antohi are programat un joc scoala la care vor participa toti jucatorii. Antrenorul va incerca sa le prezinte jucatorilor braileni tactica pe care acestia trebuie sa o aplice simbata la Forex.
In alta ordine de idei, Vasile Bratianu a precizat faptul ca in prima etapa a returului, fundasul Iulian Calin ar putea sa nu evolueze din pricina cumulului de cartonase galbene.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii