Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CF Braila a invins cu 2-1 Otelul la Galati

Formatia braileana a reusit sa se impuna in fata Otelului, chiar pe terenul acesteia si i-a bagat pe galateni in sedinta. Nemultumit de evolutia elevilor sai, Petre Grigoras a hotarit ca otelarii sa intre deja in cantonament pentru a pregati jocul din campionat cu Universitatea Craiova.
Meciul a fost echilibrat si cu multe ocazii de poarta in prima sa parte, dar nici una dintre cele doua combatante nu a reusit sa inscrie.
Fortat de faptul ca nu va putea miza simbata la jocul cu FC Brasov pe doi dintre titulari, Calin si Pinzaru, antrenorul Puiu Antohi a folosit un nou sistem de joc, 3-5-2 si brailenii au jucat de la egal la egal cu mult mai valoroasa sa adversara.
La sase minute de la reluare, Sorin Dragan a deschis scorul, iar noua minute mai tirziu la o actiune colectiva a oaspetilor, Sirghi a marcat in propria poarta si CF Braila si-a majorat avantajul la 0-2.
Galatenii au fost mai insistenti pina la finalul amicalului, insa nu au marcat decit o singura data, prin Jula.
"A fost un meci util. Toti cei care au intrat in teren au evoluat destul de bine si chiar pot spune ca noul sistem de joc a fost repede insusit de jucatori. Ramin la ideea ca in campionat unii dintre jucatorii nostri sint marcati de minusul de la adevar si de aceea nu dau randamentul asteptat. Am programat acest amical pentru a pregati meciul cu FC Brasov pe care este imperios necesar sa-l cistigam pentru a mai ramine agatati in lupta pentru evitarea retrogradarii", a declarat Puiu Antohi.
CF Braila: Iorga - Ghidarcea, Olenic, Rancan - Moldoveanu, Girleanu, Tismanaru, Macare, Rosu - Elek, Berceanu.
Au mai jucat, Mitrea, S. Dragan, Rotaru, Pinzaru, Calin, Bosoi, si Lungu.
Otelul: Vitca - Gado, Nogo, Costin, Semeghin - Szekeli, Marginean, Paraschiv, Kim - Labukas, Stan.
Au mai evoluat, Gribauskas, Jula, Cirja, Baciu, Sirghi, Boghiu si Crisan.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii