Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"CET" a inceput ofensiva impotriva datornicilor

Operatorul local de termoficare - SC "CET" a trimis actele aditionale la contractele de furnizare pentru asociatiile de proprietari cu cele mai mari datorii. Asa cum a explicat directorul SC "CET", Nicu Bajan, in prima faza, primesc astfel de adrese privind modificari la contract cele 41 de asociatii convocate zilele trecute la Primarie pentru a fi puse in tema cu actiunea demarata de operatorul de termoficare legata de recuperarea datoriilor la plata facturilor pentru energie termica.
"Imediat dupa ce primesc actele aditionale la contract, conducerile asociatiilor vizate in aceasta etapa trebuie sa convoace adunarea generala a membrilor in care sa se ia in discutie propunerea noastra de cesionare a creantelor direct catre noi, astfel incit sa ne putem indrepta direct impotriva proprietarilor sau chiriasilor care nu au platit contributia proprie la plata facturii pentru agentul termic", a spus sursa citata.
Reamintim ca SC "CET" SA Braila a demarat o ampla campanie care vizeaza recuperarea prin eforturi proprii a datoriilor pe care brailenii racordati la sistemul central de termoficare le au catre societate. Modalitatea legala aleasa este cesionarea de creante de la asociatiile de proprietari catre operatorul de termoficare. In acest mod, "CET" se poate indrepta cu actiuni in instanta direct impotriva restantierilor la plata intretinerii, existind riscul ca acestia din urma, daca refuza sa-si plateasca datoriile, sa-si piarda apartamentul prin executare silita.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii