Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Certificate contra-cost pentru calatoriile de afaceri

Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Braila va elibera documentele necesare oamenilor de afaceri la trecerea frontierei, iar intreprinzatorii nu vor fi nevoiti sa se mai deplaseze la Bucuresti pentru a solicita certificatele care atesta scopul vizitei in strainatate.
Acest lucru este posibil ca urmare a demersurilor intreprinse la nivelul Ministerului Administratiei si Internelor de catre conducerea Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIMB). Prin adresa 155243/14 noiembrie, ministerul a comunicat CCIMB acordul sau ca documentele solicitate de oamenii de afaceri la trecerea frontierei sa poata fi eliberate atit de CCIMB, cit si de celelalte camere de comert teritoriale.
Prin urmare, comerciantii pot obtine de la CCIA Braila certificatele solicitate la punctele de frontiera de stat, prin care se justifica scopul calatoriei. Eliberarea certificatului se va face pe baza unui document oficial din partea companiei la care urmeaza sa se faca deplasarea si va fi contracost.
Dupa cum ne-a declarat directorul executiv al Camerei brailene, Ioan Chiriacescu, "deocamdata, nu se stie care va fi acest cost,
urmeaza sa primim prin posta modelul de formular practicat deja de Camera de Comert si Industrie Bucuresti".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii