Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Cerem actualei guvernari ceva ce incepe cu D si se termina cu A: demisia!"

"Gata cu stingaciile stingii!". A fost una dintre lozincile rostite ieri, la Braila, la intilnirea zonala a PSD cu conducerea partidului, cu reprezentantii a sapte filiale din tara, la care s-au adunat citeva sute de persoane. Indemnul a fost rostit de liderul PSD Prahova, Marian Saniuta, care a mai avut si alte vorbe de duh: "Cerem actualei guvernari ceva ce incepe cu D si se termina cu A: demisia!" ; "Din punctul meu de vedere, sarac si cinstit este un lucru care poate fi discutat, extrem de interesant, dar haideti sa analizam: ce inseamna in 2006 sarac si cinstit? Aceasta sintagma trebuie sa capete o noua conotatie, aceea de onest si prosper!"; "Nu mai putem discuta cu oamenii despre necazurile lor, de la fereastra jeepurilor". "Vom creste pe fondul nemultumirilor populatiei, fata de actuala guvernare!", a fost o alta declaratie rostita de la tribuna, de Vasile Dincu, omul care ani la rind s-a ocupat de imaginea partidului. "Nu putem sa raminem la nesfirsit un partid al matusii de 70 de ani si al omului cu patru clase", a fost de parere Viorel Mindru, consilier PSD din Galati. La rindul sau, unul dintre reprezentantii constantenilor, Corneliu Dida, a declarat: "S-a vorbit despre un pod peste Dunare, intre Braila si Macin. S-a vorbit mult, dar s-a facut putin in aceasta directie. Ar trebui ca pentru urmatorul ministru al Transporturilor, acela al PSD, obiectivul amintit sa devina un act de guvernare. Este posibil sa se faca acest pod si el depaseste ca importanta interesul Brailei, al Galatiului si al Tulcei".
Primarul din Macin a stirnit hohote de ris, povestind cum s-a ambalat Alianta din localitatea sa, cazind in plasa unei glume de 1 Aprilie, facuta de cotidianul nostru: "Din patru in patru ani, la Macin se construieste un pod. Sintem orasul cu cele mai multe poduri din Romania. Zilele trecute, un articol-farsa al ziarului "Obiectiv" spunea ca s-a luat decizia sa se construiasca podul, ca Braila si Galatiul vor da 3.000 de muncitori, care sa-l ridice, iar Macinul va da doua blocuri, care sa-i cazeze. Puterea locala s-a grabit sa adune oamenii intr-o sala si a inceput sa se laude ca, sub actuala guvernare, ei construiesc podul". "Eu nu sint de acord cu saracia, pentru ca saracia goala e jumatate boala", a mai spus primarul.
In ceea ce-l priveste, liderul Mircea Geoana a lansat si el citeva sloganuri : "sa nu mai promitem, daca nu ne putem tine de cuvint", fiind unul dintre acestea. "Scopul unui partid nu este doar acela de a ajunge la guvernare, ci si sa guverneze atit de bine, incit sa ajunga sa fie ales de doua ori la rind", "saracia este un blestem, nu o virtute", au fost alte declaratii ale liderului PSD. Acesta si-a anuntat colegii ca, la acest moment, exista trei prioritati pentru partid: intrarea intr-o logica de alegeri, definitivarea ofertei electorale si a programului de guvernare si obtinerea de propuneri, din teritoriu, privind tineri care merita sa fie promovati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii