Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Ceprohart", "Celhart Donaris" si "Braiconf" au finalizat proiectul de dezvoltare a resurselor umane

In cursul zilei de ieri, societatea "Ceprohart" SA Braila a organizat sesiunea finala a proiectului "Strategie de Dezvoltare a Resurselor Umane din Companii cu Activitati Productive", in implementarea caruia au fost cooptati ca parteneri SC "Celhart Donaris" si SC "Braiconf", ocazie cu care au fost prezentate rezultatele obtinute.
Proiectul a fost finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE 2003 - Coeziune economica si sociala/Dezvoltarea resurselor umane, si a demarat in in urma cu un an, mai precis la data de 1 martie. Proiectul a avut ca obiectiv specific dezvoltarea competentelor si abilitatilor umane din cele doua companii cu activitate de productie pentru adaptarea mai buna la schimbarile mediului socio-economic si sustinerea strategiei de dezvoltare pe termen mediu si lung a companiilor, promovind ideea ca trebuie acordata o importanta mult mai mare calitatii personalului. Grupul tinta al proiectului a fost format din 902 angajati din cele doua companii partenere dintre care 189 au beneficiat de un program complex de instruire. Dintre rezultatele proiectului, de mentionat este finalizarea unui raport analiza diagnostic a activitatii de resurse umane practicate in compania "Celhart Donaris" SA, precum si incheierea procedurii de evaluare a performantei angajatilor aplicata experimental pe un grup de 20 de salariati ai aceleiasi companii. In plus, biroul de RU din cadrul "Celhart Donaris" a fost dotat cu aparatura IT performanta. In concluzie, prin implementarea proiectului compania dispune acum de o serie de instrumente specifice activitatii de RU si de experienta unui exercitiu pilot de implementare a acestora. De asemenea, programul de instruire pe termen mediu elaborat si demarat prin proiect va cuprinde intreg personalul permanent si va fi parte a politicii de RU concepute cu sprijinul strategiei de dezvoltare pe termen mediu si lung a companiei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii