Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel putin 5 morti din cauza intemperiilor din vestul si sudul Frantei

Cinci persoane au murit si mai multe sint date disparute incepind de vineri, in Franta, ca urmare a intemperiilor care au afectat vestul si sudul tarii la sfirsitul saptaminii trecute, transmite AFP.
Doi scafandri si un amator de iahting s-au inecat, duminica, pe coasta de vest a departamentului Bretagne, iar un scafandru care efectua o misiune oceanografica a fost dat disparut, neexistind speranta de a mai fi gasit in viata.
In Marea Mediterana, un elvetian in virsta de 20 de ani este dat disparut, luni, in regiunea Corsica.
Un barbat de circa 20 de ani a disparut, duminica, la bordul unei barci pneumatice, in apropiere de orasul Nisa. Ambarcatiunea efectua un traseu intre Monaco si portul Antibes impreuna cu alte trei barci care asigurau securitatea nautica cu ocazia raliului de la Monaco si care au revenit in port.
In sud-vestul Frantei, o automobilista in virsta de 73 de ani a murit dupa ce un arbore s-a prabusit, luni, iar o femeie in virsta de 70 de ani a murit inecata, vineri.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii