Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cel putin 200 de raniti, dupa prabusirea unei cladiri la Nairobi

O cladire aflata in constructie s-a prabusit, luni, in centrul capitalei Kenyei, Nairobi, provocind ranirea a cel putin 200 de persoane, numarul eventualelor victime nefiind cunoscut, informeaza AFP.
Un politist prezent la fata locului a declarat ca circa 100 de persoane se aflau in apropierea imobilului la momentul producerii accidentului. "Ne temem ca numarul persoanelor ucise ar putea fi mare. Am vazut cel putin zece persoane transportate la spital", a declarat acesta.
Potrivit posturilor de televiziune kenyene Nation-TV si Citizen Television, peste 200 de persoane ar putea fi ranite in cladire si in apropierea ei, iar un numar necunoscut s-ar afla intre darimaturi.
Echipele de salvare, dotate cu echipamente de descarcerare si ambulante s-au deplasat la locul accidentului, in centrul de afaceri al capitalei kenyene.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii