Mergi la conţinutul principal

Cei mai buni elevi la Istorie şi Ştiinţele Pământului

Patru elevi care s-au dovedit a fi cei mai buni în cadrul etapelor judeţene ale olimpiadelor şcolare de Istorie şi Ştiinţele Pământului vor reprezenta Brăila la fazele naţionale.
La etapa naţională a Olimpiadei de Istorie de anul acesta vor participa două eleve brăilence. Anghelache Cristina Mihaela este elevă în clasa a X-a, la Colegiul Naţional "Gh. M. Murgoci", iar la clasă s-a pregătit cu prof. Lica Emilia Elena. Adolescenta este pasionată de istoria Brăilei şi chiar s-a implicat în proiectul "Brăila - Capitală Culturală Europeană 2021". Rusu Mihaela-Alexandra este clasa a XII-a la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga", avându-l ca profesor pregătitor pe Urse Antonel. Pentru Mihaela, este prima etapă naţională de olimpiadă la care participă.
Pasionaţi de ştiinţă, Dinu Dănuţ Valentin şi Ion Roberta Nicoleta vor participa la faza naţională a Olimpiadei interdisciplinare Ştiinţele Pământului. Dănuţ este elev în clasa a IX-a la Colegiul Naţional "Gh. M. Murgoci", iar printre profesorii care l-au pregătit se numără Manuela Gheorghiu şi Mimi Iosif. Roberta este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional "Nicolae Bălcescu". A mai participat şi anul trecut la Olimpiada naţională de Ştiinţe ale Pământului. Prof. Mitache Gabriela şi prof. Fătu Maria se numără printre profesorii de la clasă care au pregătit-o.
Etapa naţională a Olimpiadei de Istorie se va desfăşura la Oradea, în perioada 6 - 10 aprilie, iar cea de la Ştiinţe ale Pământului va avea loc la Braşov în perioada 15 - 19 aprilie. Profesorii însoţitori sunt Gheorghiu Manuela, respectiv, Urse Antonel.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro