Veronica Bratu, clasa a IX-a - "Uneori nu sunt impartiali. Pentru ca si profesorii au interesele lor. Adica, daca simpatizeaza un elev mai mult sau daca il considera un elev bun, nu il mai streseaza asa mult. Stie de ce e in stare si ii pune de fiecare data note mari".
Cojocea Luminita, clasa a X-a - "Nu intotdeauna sint impartiali. Citeodata, pun note bune pentru ca au mai pus si in trecut note bune acelui elev, altadata pun note dupa starea de spirit pe care o au in momentul cind pun nota. Daca elevul face pregatire la profesorul clasei, are note mai bune decit cel care face pregatire la alt profesor sau nu face deloc. Dupa parerea mea, nu exista profesor care sa fie intodeauna corect! Mai face si exceptii".
Lipan Narcis, clasa a X-a - "Nu sunt, deoarece fiecare profesor e subiectiv prin simplul fapt ca este om... Dar unii duc subiectivitatea la extrem si o dau in exces de zel. Eu nu am parte de astfel de profi si sint mindru de asta".
Pirlitu Raluca, clasa a IX-a - "Nu, nu sint mereu impartiali atunci cind pun notele. Majoritatea sint, dar bineinteles, traim in Rominia si nu mereu se procedeaza corect. Unii elevi, fiind rude cu profesorii, uneori au dreptul la note mai mari decit ceilalti elevi".
Nogai Anca, clasa a IX-a - "Consider ca nu toti profesorii sint impartiali cind le pun note elevilor, deoarece intervine, inevitabil, o nota de subiectivitate, cauzata de comportamentul elevului in timpul cursurilor si fata de profesor (pe romaneste, daca tu te porti ca bou’ la ora mea, de ce sa-ti pun 10?). Sau pregatirile... Cind profii pun note la clasa dupa cunostintele dovedite de elev la pregatire (eh, ce vrei, la clasa are un moment asa, de ratacire...)"
Intrebarea pentru editia viitoare: "Crezi ca religia ar trebui sa fie obligatorie in scoli?"
Asteptam raspunsurile si opiniile voastre la adresa de e-mail obiectiv_junior@yahoo.com, cu mentiunea pentru "Ce mai fac tinerii din Braila?", impreuna cu datele voastre personale (nume, prenume, virsta, anul de studiu).