Mergi la conţinutul principal

Ce asfalteaza Primaria azi, sparg miine reparatorii de conducte

In numarul de ieri al cotidianului nostru, va informam despre datele facute publice de Primaria Braila, potrivit carora, de la inceputul anului in curs, pe strazile municipiului s-au facut cu 30% mai multe asfaltari si reparatii decit pe tot parcursul anului trecut. Toate bune si frumoase, insa, dupa cum ne-a sesizat pe site-ul ziarului unul dintre cititorii nostri, se intimpla ca asfaltul abia asternut pe strazi sa fie spart pentru diverse lucrari, de bransare, rebransare, inlocuire conducte etc., etc. "Parcarile din Viziru, cu care se lauda Cibu deja sint facute praf de sapaturile pentru schimbarea tevilor de canalizare... pe Aleea Chimistilor se poate vedea ce se face cu strazile amenajate cu un morman de bani publici, in urma cu putin timp...", ne-a scris cititorul.
Intr-adevar, in zona respectiva, atit pe Aleea Chimistilor cit si pe Aleea Cresei sau alte stradute mai mici, asfaltul turnat anul trecut este facut harcea-parcea de mai multe sapaturi, unele recente, in plina derulare, altele mai vechi, iar zona este plina de praf si mizerie. Intrebati de ce apar astfel de necorelari, intre inlocuirea conductelor si reparatia strazilor, functionarii Primariei spun ca, uneori, apar situatii neprevazute. "De exemplu, pe Aleea Chimistilor exista o conducta cu probleme, care ar fi putut lasa o mare parte din cartier fara termoficare. CET a primit o sursa de finantare pentru inlocuirea acesteia abia dupa ce reparatia strazii fusese terminata. In consecinta, a trebuit sa li se dea aviz pentru efectuarea lucrarii...", ne-a explicat Vasile Trandafir, inspector in cadrul Biroului Lucrari Publice. Acesta nu avea cunostinta despre alte lucrari facute in zona, aratindu-se surprins de faptul ca asfaltul a fost spart si in alte puncte. "Se va face o verificare la fata locului, sa vedem daca nu cumva s-au executat lucrari fara autorizatie", ne-a declarat Trandafir.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro