Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

CCA a sesizat Comisia de Disciplina cu privire la declaratiile lui Borcea

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX ca a sesizat Comisia de Disciplina a FRF cu privire la declaratiile facute de directorul executiv dinamovist Cristian Borcea, care a acuzat in termeni duri arbitrajul de la meciul cu Sportul.
"Sunt niste exagerari, reactii nejustificate. In fiecare meci exista greseli. Sigur, la suparare oamenii spun fel si fel de lucruri, dar nici vorba de jaf. Ii gasesc o singura scuza, a vazut fazele respective mai bine si le-a considerat neregularitati. Daca are argumente, sa le aduca", a spus Constantin.
Directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a criticat in termeni duri arbitrajul dupa meciul pierdut, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 4-5, in fata formatiei Sportul Studentesc, din etapa a XXV-a a Diviziei A, afirmind ca o sa-i "decapiteze pe arbitri". "E o hotie, un jaf la drumul mare. Azi arbitrii ne-au luat trei puncte si e clar ca Dinamo e urmarita. Arbitrajul a fost ceva premeditat. Augustus Constantin ne-a privat de un penalti. Sint curios daca se vor lua masuri impotriva lui. Daca nu-l vor suspenda pina la finalul campionatului, o sa fac revolutie in arbitraj. O sa-i decapitez pe arbitri", a spus Borcea la finalul jocului.
Gheorghe Constantin a afirmat ca prestatia fiului sau, Augustus Constantin, a fost revazuta de Comisia de Analiza si Evaluare din cadrul CCA, insa nu au fost luate sanctiuni. "Nici vorba de retinere de la delegari, pentru ce? Am analizat fazele celor doua penaltiuri cerute de Dinamo, nu a fost asa ceva. Exista doua greseli totusi, semnalizare eronata de ofsaid pe atacul dinamovist in finalul meciului, iar la faza in care jucatorul de la Sportul preia cu umarul, apoi mingea ii atinge mina, inclinam sa credem ca a fost hent, desi nu este relevanta faza, avind in vedere unghiul din care am vazut-o. Pe moment, nici jucatorii dinamovisti nu au reactionat, a fost greu de sesizat, hentul nu este evident", a comentat presedintele CCA.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii