Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cautatori de fier vechi, in Santierul Naval AKER

Au furat aproape o tona de tabla, intr-o singura noapte. Este cazul a doi barbati, angajati ai Santierului Naval AKER, care au fost surprinsi in timp ce sustrageau foi de tabla din unitate, printr-o zona de citiva metri in care credeau ei ca nu "bat" camerele de supraveghere. Calculele le-au fost date peste cap, insa, de o patrula de jandarmi, care i-a prins in flagrant, in timp ce isi incarcau masina cu materialele furate.
Jandarmii au organizat o pinda la Santierul Naval, dupa ce au primit informatii ca, peste noapte, se sustrag piese metalice, pentru a fi vindute la fier vechi. Nici nu s-a lasat bine intunericul, ca acestia au observat doi indivizi care aruncau bucati de tabla peste gard. Indivizii au depozitat o parte din tabla in autoturismul cu care venisera, dupa care au fost luati ca din oala, de oamenii legii.
Intrebati ce cauta in acea zona a intreprinderii, in miez de noapte, Florentin Ene, de 22 de ani, si George Rustuleanu, 37 de ani, au recunoscut ca au venit la furat de fier vechi. "Am venit sa iau niste fier. Am intrat in hala, am cautat in containerul cu rebuturi de tabla si am luat de acolo. Eu lucrez in aceasta intreprindere. Voiam sa mergem la Remat cu materialele, sa le vindem", a declarat Ene jandarmilor.
"In urma unei actiuni, jandarmii braileni au depistat in flagrant doua persoane ce sustrageau din societatea «Aker» tabla de diferite dimensiuni, in cantitate totala de 850 kg. Jandarmii le-au intocmit celor doi barbati actele premergatoare cercetarii penale, pentru furt, acestea fiind inaintate Pachetului de pe linga Judecatoria Braila", ne-a declarat lt. Iulian Timofei, purtator de cuvint al Jandarmeriei Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii