Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate incheie contracte cu furnizorii de servicii medicale

In perioada 30 martie - 10 aprilie 2006, toti furnizorii de servicii medicale si farmaceutice urmeaza sa depuna la Casa de Asigurari Sociale de Sanatate lista documentelor necesare si cererile pentru incheierea contractelor pe anul in curs. Dr. Mariana Tarachiu, director-general al CJAS ne-a informat ieri ca lista documentelor necesare pentru incheierea contractelor intre parti este deja afisata la sediul institutiei pe care o conduce, cit si pe site-ul www.casan.ro.
"CAS Braila, in baza prevederilor art. 3 alin. 2 din HG 52/2005, a adresei CNAS nr. CV/1199 din 28 martie a.c. si a HG 374/2006, de prelungire pentru anul 2006 a aplicarii prevederilor HG 52/2005 si HG 235/2005, anunta ca in perioada 30 martie - 10 aprilie 2006 se vor depune de catre toti furnizorii la sediul Casei de Asigurari de Sanatate Braila cererile insotite de documentele necesare incheierii si negocierii contractelor de furnizare de servicii medicale si farmaceutice, cornform normativelor in vigoare".
Potrivit sursei citate, conform art. 12 din HG 52/2005, toate documentele care stau la baza incheierii contractelor se certifica prin semnatura reprezentantilor legali ai furnizorilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii