Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carosabilul umed a facut victime

Vineri seara, intr-un interval de 10 minute, politistii rutieri au inregistrat doua evenimente ce au fost cauzate de neadaptarea vitezei la conditiile de drum, in urma carora trei persoane au ajuns la spital. Protagonistul primului accident este Daniel Marius B. (28 de ani) din Jirlau, care nu a dat prea mare importanta faptului ca drumul pe care circula, respectiv DJ 203, era ud, motiv pentru care a derapat si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Soferul nu a patit nimic, dar Iulian T. (22 de ani), unul dintre pasagerii autoturismului, a suferit leziuni ce au necesitat internarea sa la spital, pentru ingrijiri medicale.
Tot la spital au ajuns si Daniel C. (27 de ani) si Catalina N. (23 de ani), dupa ce s-au rasturnat cu o motocicleta pe Calea Galati, in timp ce incercau sa depaseasca, pe partea dreapta, un autoturism. Pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de drum, Daniel C. a pierdut controlul motocicletei, s-a lovit de autoturism si apoi s-a rasturnat. Deoarece au suferit rani grave, intrucit nu aveau echipament de protectie, cei doi au fost transportati la Spitalul de Urgenta Galati.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii