Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Carambol pe Soseaua Baldovinesti

Ieri, in jurul orei 12.00, o defectiune la motorul unui autovehicul "Dacia Break" si un sofer neatent au provocat un adevarat carambol pe Soseaua Baldovinesti. In urma impactului a rezultat tamponarea in lant a patru autovehicule ce se deplasau in mod regulamentar in trafic. De fapt, in momentul in care motorul "Daciei Break" BR 01 ENT a suferit o defectiune, soferul acesteia a incetinit, punind in functiune avariile. Celelalte doua masini aflate in spate, un autoturism "Chevrolet" (B 59 XVL) si un Alfa Romeo, ale caror numere se pierdusera pe asfalt, acestea apartinind unei firme bucurestene, au frinat, incetinind viteza, moment in care soferul unui autoturism "Iveco", cu numarul de inmatriculare B 91 YNO, care venea din spatele acestora, nu a mai apucat sa frineze intrind in ele. Totodata, in momentul acela, pe celalalt sens de mers se deplasa un autoturism "Ford", cu numarul de inmatriculare B 48 ZTX, in care soferul masinii Iveco, a patruns de asemenea. Cele cinci masini implicate in trafic au suferit avarii, mai mari sau mai mici, unele dintre ele asteptind platforma pentru a putea fi deplasate de pe soseaua pe care erau imprastiate ramasite ale autovehiculelor.
"S-a defectat motorul celui din fata cu break-ul, a pus avaria si a incetinit. Noi cei din spate am incetinit si cel cu Iveco nu a vazut si a intrat in noi", ne-a declarat unul dintre soferii masinilor avariate. "Din fericire, nici o ranire nu a survenit in urma acestei tamponari cauzata de unul dintre conducatorii auto. Acesta va fi sanctionat pentru nepastrarea distantei, iar asigurarea acestuia va acoperi contravaloarea costurilor necesare pentru repararea celor patru autovehicule", ne-a declarat subinspector Dorin Stancuna, din cadrul Politiei Rutiere.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii