Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cantonament cu sotii sau prietene in Antalya pentru jucatorii de la Pandurii

Antrenorul formatiei Pandurii Tirgu Jiu, Eugen Neagoe, a renuntat la cantonamentele montane de la Rinca si de pe Valea Prahovei, stabilind de comun acord cu conducerea clubului sa includa in programul de iarna un stagiu de pregatire in Antalya, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Deplasarea in Antalya este programata pentru data de 24 ianuarie, jucatorii avind permisiunea clubului de a fi insotiti de sotii sau prietene. Prima saptamina va fi una mai lejera pentru jucatorii de la Pandurii, deoarece vor avea programat un singur antrenament sau joc amical pe zi.
"Prima saptamina va fi pentru jucatori ca un fel de vacanta activa, deoarece au voie sa mearga cu sotiile si prietenele, iar dupa aceea ele revin in tara si ei mai au doua saptamini de meciuri si antrenamente. Am ales aceasta varianta pentru ca trei saptamini departe de familie le facea mai mult rau decit bine, dar si pentru ca nu organizam un Revelion impreuna. Am stabilit astfel ca trebuie sa le oferim aceasta vacanta in Antalya pentru ca merita pentru parcursul bun pe care l-au avut in prima parte a campionatului" a explicat presedintele Marin Condescu.
Conducerea clubului Pandurii a perfectat deja trei dintre cele cinci jocuri de pregatire ale echipei in cantonamentul din Antalya. De asemenea, echipa din Tirgu Jiu va participa la un turneu de meciuri amicale la care mai sint inscrise alte cinci formatii. Prima saptamina a turneului va include trei partide amicale, prima cu echipa doua a clubului Borussia Monchengladbach (Germania), programata la 27 ianuarie, apoi cu Sturm Graz (Austria) la 31 ianuarie si cu FC Schaffhausen (Elvetia) in data de 2 februarie.
"Cantonamentul va incepe cu antrenamente mai usoare dar si cu un meci cu o echipa mai slab cotata, cea de-a doua echipa a nemtilor de la Borussia Monchengladbach. Doream neaparat un joc de reacomodare cu o astfel de echipa. Dupa aceea vor veni si meciuri mai puternice cu formatii de prima liga din Austria si Elvetia, iar apoi turneul de verificare la care stim deja ca participa echipe din Bulgaria, Ungaria, Kazakhstan si Austria" a precizat antrenorul Eugen Neagoe.
Turneul din Antalya este programat intre 5 si 10 februarie si include meciuri cu formatiile Sturm Graz din Austria, TSKA Sofia din Bulgaria, Videoton si Honved Budapesta din Ungaria si FC Irtysh din Kazakhstan. "Vrem sa ajungem in finala pentru ca turneul e dotat cu premii, iar locul I va primi 4000 de euro. Astfel, ne putem intoarce si cu bani de acolo" a declarat presedintele Marin Condescu.
Antrenorul Eugen Neagoe este multumit de seria de meciuri amicale programate deja, dar spune ca va mai perfecta doua partide cu echipele aflate in zona la pregatire, daca formatia Pandurii nu va ajunge in finala turneului din Antalya dupa intilnirile din grupe: "Vom avea trei jocuri puternice la turneu in grupa si, daca vom ajunge in finala, inca doua partide. Daca nu ne calificam pentru finala, atunci vom mai juca doua meciuri pe 11 si 12 februarie cu alte echipe, de preferat din Olanda sau Germania, pentru ca nu vrem sa mai jucam cu echipe rusesti".
Pandurii vor reveni in Romania dupa acest cantonament in data de 15 februarie si se vor pregati apoi pentru meciul din Cupa Romaniei si pentru debutul partii a doua a campionatului. Reunirea lotului este programata pentru 12 ianuarie si va fi urmata in data de 13 ianuarie de vizita medicala. "Programul va include, dupa reunire, o serie de antrenamente pe terenul sintetic de la Tirgu Jiu pentru a mai vedea la lucru doi jucatori straini pe care i-am convocat la probe, un armean si un sirb, si este posibil sa mai vina si altii pina atunci" a precizat antrenorul Eugen Neagoe.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii