Mergi la conţinutul principal

Când ai nevoie de ajutorul unei firme care realizează măsurători topografice

Cunoașterea în detaliu a proprietăților pe care le deții reprezintă un criteriu esențial în momentele în care vrei sa intervi asupra lor. Este foarte important ca datele înscrise în documente să reflecte întocmai realitatea și pentru a te asigura de acest lucru poți apela la servicii profesionale de măsuratori topografice și scanare laser 3D. Cere o ofertă personalizată din partea Xplorate Group - firma de masuratori topografice cu zeci de proiecte de mare amploare la activ!

Când vrei să cumperi sau să vinzi o proprietate

În momentul în care vrei să faci o tranzacție care are ca obiect un imobil sau o proprietate este important să te asiguri că toate actele sunt la zi și că informațiile consemnate sunt întocmai cu realitatea, iar o firmă de măsurători topografice te poate ajuta să faci acest lucru.

Când vrei să aduci modificări asupra unei clădiri

Când există neînțelegeri cu privire la limitele de proprietate actuale

Fie că există discuții cu vecinii cu privire la limitele de proprietate trasate, sau vrei să delimitezi cât mai clar suprafața utilă, fie acestea sunt proprietăți private sau publice, efectuarea unor măsurători topografice te vor ajuta in orice pas.

La cine apelezi când ai nevoie de servicii topografice sau de cadastru

În momentul în care decizi să apelezi la o firmă profesională pentru efectuarea măsurătorilor topografice de care ai nevoie trebuie să fii atent la câteva aspecte de bază:

Experiența și pregătirea echipei - acordă suficient timp documentării cu privire la cine se va ocupa de proiectele tale.

Calitatea proiectelor anterioare - felul în care arată proiectele realizate de echipa sau modalitatea în care au reușit să soluționeze diferite categorii de probleme topografice poate reprezenta un bun indicator pentru decizia ta.

Recenzii din partea clientilor- la fel ca în cazul oricărei altei categorii de servicii, părerea clienți reprezintă cea mai bună metodă care să te ajute să alegi profesioniștii cu care colaborezi.

Varietatea de servicii oferite - o firmă ce are in portofoliu o gama larga de servicii topografice te poate ajuta să rezolvi simultan mai multe aspecte.

Prețul și modul de calcul al ofertelor - prețul rămâne unul dintre cei mai importanți factori când vine vorba de alegerea unor servicii și este indicat să te orientezi către firmele care calculează personalizat ofertele.

Xplorate este o firmă specializată în măsurători topografice, geodezice, fotogrammetrice și scanare laser 3D, cu o echipă de specialisti pentru fiecare dintre aceste servicii. Cu o experiență de peste 19 ani și zeci de proiecte la activ, reprezintă o alegere sigură pentru oricine are nevoie de servicii de topografie. Cu mare accent pe calitate și profesionalism, precizie și siguranță, experții cu care vei lucra îți garantează o colaborare eficientă și o comunicare transparentă pe tot parcursul lucrărilor, atât din punct de vedere al etapelor de lucru, cât și al costurilor, în așa fel încât să te bucuri de corectitudine din toate punctele de vedere.

 

Colaborează cu firme de încredere pentru realizarea măsurătorilor topografice dacă îți dorești rezultate corecte care reflectă întocmai situația din teren!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro