Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campionii nationali se lupta pentru titlul judetean la go

Miercuri dimineata, un numar destul de mare de jucatori, chiar peste asteptarile organizatorilor, s-au prezentat la startul calificarilor pentru faza finala a Campionatului Judetean de go pe tabla redusa.
Chiar daca au fost jucatori cu rangul CIV sub 18 kyu sau neclasificati, concursul de la Scoala 24 a fost unul puternic, citiva dintre cei aflati la prima lor competitie oficiala reusind chiar sa treca de primul tur.
Faza finala a campionatului, care se desfasoara dupa criteriul dublu KO, si-a derulat dupa-amiaza, de la ora 18.00 prima runda in sala Polivalenta.
La finalul zilei, pe primele pozitii in clasamentul general provizoriu se afla George Ghetu si Lucian Nicolae cu maximum de puncte, urmati de Iulian Toma, Alexandru Caraivan, Theodor Toma, Liliana Iacob si Alin Miron, jucatori care au cite o infringere.
"Concursul este foarte puternic de moment ce lupta pentru titlul judetean se da intre multipli medaliati in concursurile nationale. De acum, jocurile sint eliminatorii si sint convins ca vor fi partide foarte interesante din punct de vedere tactic. Este de remarcat faptul ca, treptat, tot mai multi copii isi indreapta pasii spre aceasta disciplina sportiva, unii sint chiar intr-un progres evident, iar ca argument pot da evolutia unor debutanti care au trecut de primul tur, dar si lui Alin Miron, un jucator tinar care a reusit sa intre in elita acestei competitii", a declarat Iulian Toma, presedintele clubului Atari, dar si unul dintre finalisti.
Concursul este finantat de catre Directia pentru Sport a Judetului
Braila.
In alta ordine de idei, in perioada 1-3 decembrie la Snagov se va desfasura finala Campionatului National de go pe echipe, editie la care, ca si in anii precedenti echipa braileana trebuie sa-si apere titlul national.
Iulian Toma, George Ghetu, Alexandru Caraivan si Marian Constantinescu au format anul trecut cea mai buna echipa in concursul de la Turnu Severin, in timp ce in 2004 componenta formatiei brailene care a cucerit medalia de aur a fost urmatoarea: Iulian Toma, George Ghetu, Dan Iugulescu, Marius Danila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii