Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Campanie de prevenire si combatere a accidentelor rutiere

In perioada 19 ianuarie - 31 iulie, Inspectoratul de Politie al Judetului Braila, Impreuna cu alte institutii si organizatii, va desfasura un Program partenerial de prevenire si combatere a accidentelor rutiere, care va avea ca scop reducerea numarului accidentelor de circulatie cu cel putin 5%. Programul va fi implementat in parteneriat cu Autoritatea Rutiera Romana, Registrul Auto Roman, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Administratia Publica Locala si mass-media.
Obiectivele acestui program sint: constientizarea opiniei publice asupra dinamicii si consecintelor accidentelor rutiere; diminuarea numarului accidentelor rutiere care au drept cauza viteza excesiva; diminuarea numarului accidentelor rutiere care au drept cauza indisciplina pietonilor si dezvoltarea colaborarii cu alte institutii care au atributii In domeniu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii