Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Callatis Mangalia - Dacia Unirea Braila

Linia de clasament a celor doua echipe inaintea partidei directe:
5 Dacia 22 9 7 6 27-21 34
15 Callatis 22 6 5 11 20-32 23

Tinind cont de pozitiile ocupate in clasament, Dacia ar trebui sa cistige partida de la Mangalia. Mai mult, formatia braileana este lipsita de griji si poate juca relaxata fata de Callatis care, dupa infringerea de la Botosani a ajuns pe penultimul loc in clasament.
In aceasta saptamina, noul antrenor a cautat sa puna accentul pe pregatirea fizica, aspect la care echipa braileana este deficitara.
Nu sint probleme de lot, moralul jucatorilor este ridicat dupa succesul categoric din etapa precedenta, iar antrenorii si jucatorii sint optimisti in privinta rezultatului acestei partide.
"Avem meciuri foarte grele in aceasta a doua jumatate a returului, la Brasov, la Botosani, echipe aflate in fruntea clasamentului, dar noi acum trebuie sa ne concentram asupra meciului de la Mangalia. Acesta nu este deloc mai usor deoarece Callatis joaca una dintre ultimele sanse de a se mentine in Divizia B.
Eu sper ca acumularile din aceasta saptamina sa aduca un plus de vigoare si luciditate in jocul echipei noastre si sa obtinem un rezultat pozitiv", declara dupa ultimul antrenament al saptaminii in curs antrenorul Gigi Ion.

Palmaresul ultimelor doua sezoane - o victorie braileana si doua remize

In campionatul trecut, pe stadionul Municipal Dacia s-a impus cu 3-0, iar in retur a reusit o remiza alba la Mangalia.
Cu toate ca a avut o evolutie buna in partida tur disputata toamna trecuta la Braila Dacia a remizat, 0-0, cu Callatis. Ungureanu si Gorga de doua ori ar fi putut sa creeze un avantaj substantial echipei gazda inca din prima repriza insa au ratat cu nonsalanta din pozitii bune.
Repriza a doua a fost una fara faze incendiare, singura notabila fiind cea a Callatisului, din minutul 73 cind Bardu si Culeafa nu au reusit sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a-l invinge pe Olteanu.
Brailenilor nu li s-a acordat un penalty in minutul 83 cind Bratu a jucat mingea cu mina in propriul careu.

Etapa a 23-a programeaza meciurile:
FC Brasov - Precizia Sacele (0-0)
Gloria Buzau - FC Botosani (0-2)
Callatis Mangalia - Dacia Unirea Braila (0-0)
Petrolul Moinesti - FCM Tirgoviste (0-1)
Cetatea Suceava - Laminorul Roman (1-0)
Ceahlaul P. Neamt - Altay Constanta (2-2)
Portul Constanta - Dunarea Galati (0-4)
Altay Navodari sta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii